Повезане вести

Хвала, браћо Руси!

Хвала, браћо Руси!

Вести онлине 28.06.2016
Два војно-транспортна руска хеликоптера Ми-17В-5 стигла су рано јутрос у Србију. Хеликоптери, купљени од Русије за Војску Србије, слетели су на Београдски аеродром у ноц́и између понедељка и уторка. Примопредаји на аеродрому… »
После хеликоптера стижу "мигови"

После хеликоптера стижу "мигови"

Вечерње новости 28.06.2016
Испоручене две нове транспортне летелице купљене за српску војну авијацију од руског произвођача. Вучић: Први корак у јачању оружаних снага. За “ловце” више пара у буџету за 2017. годину. ВАЗДУХОПЛОВСТВО Војске Србије јаче је… »
Стигли нови хеликоптери, најављена куповина „Мигова 29”

Стигли нови хеликоптери, најављена куповина „Мигова 29”

Политика 28.06.2016
Из Русије стигла два Ми-17 што је прва набавка транспортних хеликоптера после 36 година. Војска Србије је, на Аеродрому „Никола Тесла”, преузела два нова хеликоптера Ми-17 В5 руске производње. Хеликоптери су у Београд превезени… »
Нови хеликоптери Војске Србије

Нови хеликоптери Војске Србије

РТС 28.06.2016
Ми-17 В5 (НАТО класификација Хип) је средњи двомоторни транспортни хеликоптер, који такође може да буде и наоружан. Служи за тактички ваздушни транспорт људства и материјала, за превожење хеликоптерског десанта и ватрену… »
[ФОТО] Нови хеликоптери Ми-17 стигли у Београд: Плаћени 25 милиона евра, у употреби од 4. јула

[ФОТО] Нови хеликоптери Ми-17 стигли у Београд: Плаћени 25 милиона евра, у употреби од 4. јула

Танго Сикс 28.06.2016
Нови хеликоптери Ми-17-В5 за РВ и ПВО Војске Србије стигли су у Србију рано јутрос око 3 часа после поноћи. Како сте ексклузивно могли да видите на нашем порталу они су на Аеродром „Никола Тесла“ слетели унутар авиона Ан-124… »
ФОТО:Војска Србије добила два хеликоптера Ми-17

ФОТО:Војска Србије добила два хеликоптера Ми-17

Радио 021 28.06.2016
Два транспортна хеликоптера Ми-17, која су купљена у Русији, од данас су део ескадриле Војске Србије. Два руска хеликоптера први су хеликоптери који су купљени у иностранству за потребе војске након 29 година, када су од… »
Шта све могу наши нови хеликоптери (фото)

Шта све могу наши нови хеликоптери (фото)

Мондо 28.06.2016
Два транспортна хеликоптера Ми-17, која су купљена у Русији, а од данас су део ескадриле Војске Србије, имају велике могућности и вишенаменски су транспортни хеликоптери. Фото: Тањуг/ Раде Прелић Намењени су за превоз људи и… »
Вучић на свечаности пријема нових хеликоптера: Прво ћемо оснажити економију, а потом и војску!

Вучић на свечаности пријема нових хеликоптера: Прво ћемо оснажити економију, а потом и војску!

Курир 28.06.2016
Премијер Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће оснаживање српске економије омогућити и јачање Војске Србије и да је то задатак који треба да се обави у наредном периоду. На свечаности пријема нових транспортних… »
Вучић: Војска штедела, за нове хеликоптере 25 милиона евра

Вучић: Војска штедела, за нове хеликоптере 25 милиона евра

Н1 Инфо 28.06.2016
Транспортни хеликоптери Ми-17 стигли су на Београдски аеродром из Русије. Премијер Александар Вучић изјавио је да је задовољан и срећан што је Србија после 36 година успела да купи два нова хеликоптера, која су, заједно са… »
Појачање из Русије: Стигли нови хеликоптери Војске Србије

Појачање из Русије: Стигли нови хеликоптери Војске Србије

Блиц 28.06.2016
Два војно-транспортна хеликоптера "Ми-17" стигла су рано јутрос из Русије у Србију и то су прве летелице које је Србија купила за потребе војске у последњих 29 година. Два хеликоптера, која су стигла у Београд око три сата после… »
Србија купила два транспортна хеликоптера од Русије

Србија купила два транспортна хеликоптера од Русије

Нова економија 28.06.2016
Транспортни хеликоптери Ми-17 стигли су јутрос на Београдски аеродром из Русије. Два хеликоптера су купљена од Русије за потребе Војске Србије. Како је најавила Канцеларија за сарадњу са медијима, примопредаја је у 10 часова на… »
Руски хеликоптери стигли у Србију!

Правда 28.06.2016
Два војно-транспортна руска хеликоптера Ми-17В-5 стигла су рано јутрос у Србију. Хеликоптери, купљени од Русије за Војску Србије, слетели су на Београдски аеродром у ноћи између понедељка и уторка. Примопредаји на аеродрому… »

Правда 28.06.2016
Два војно-транспортна руска хеликоптера Ми-17В-5 стигла су рано јутрос у Србију. Хеликоптери, купљени од Русије за Војску Србије, слетели су на Београдски аеродром у ноћи између понедељка и уторка. Примопредаји на аеродрому… »
Руски хеликоптери за Војску Србије стигли у Београд

Руски хеликоптери за Војску Србије стигли у Београд

РТС 28.06.2016
Два транспортна хеликоптера Ми-17, купљена од Русије за Војску Србије допремљена су рано јутрос на Београдски аеродром "Никола Тесла", потврђено је РТС-у. Хеликоптери су из фабрике у Казању стигли расклопљени транспортним… »
Прве фотографије и видео: Стигли нови хеликоптери за РВ и ПВО, пренос примопредаје уживо на Танго Сиксу

Прве фотографије и видео: Стигли нови хеликоптери за РВ и ПВО, пренос примопредаје уживо на Танго Сиксу

Танго Сикс 28.06.2016
Два нова хеликоптера Ми-17-В5 Војске Србије стигла су у раним јутарњим часовима на Аеродром „Никола Тесла“ у транспортном авиону Ан-124 компаније „Волга-Днепр“. Како је раније више пута најављивано први хеликоптери, и уопште… »

Вести дана »