Povezane vesti
Hvala, braćo Rusi!
Vesti online 28.06.2016
Dva vojno-transportna ruska helikoptera Mi-17V-5 stigla su rano jutros u Srbiju. Helikopteri, kupljeni od Rusije za Vojsku Srbije, sleteli su na Beogradski aerodrom u noći između ponedeljka i utorka. Primopredaji na aerodromu Nikola Tesla prisustvovaće… »
Posle helikoptera stižu "migovi"
Večernje novosti 28.06.2016
Isporučene dve nove transportne letelice kupljene za srpsku vojnu avijaciju od ruskog proizvođača. Vučić: Prvi korak u jačanju oružanih snaga. Za “lovce” više para u budžetu za 2017. godinu. VAZDUHOPLOVSTVO Vojske Srbije jače je za dva transportna… »
Stigli novi helikopteri, najavljena kupovina „Migova 29”
Politika 28.06.2016
Iz Rusije stigla dva Mi-17 što je prva nabavka transportnih helikoptera posle 36 godina. Vojska Srbije je, na Aerodromu „Nikola Tesla”, preuzela dva nova helikoptera Mi-17 V5 ruske proizvodnje. Helikopteri su u Beograd prevezeni velikim transportnim… »
Novi helikopteri Vojske Srbije
RTS 28.06.2016
Mi-17 V5 (NATO klasifikacija Hip) je srednji dvomotorni transportni helikopter, koji takođe može da bude i naoružan. Služi za taktički vazdušni transport ljudstva i materijala, za prevoženje helikopterskog desanta i vatrenu podršku. Izrađuje se u… »
[FOTO] Novi helikopteri Mi-17 stigli u Beograd: Plaćeni 25 miliona evra, u upotrebi od 4. jula
Tango Six 28.06.2016
Novi helikopteri Mi-17-V5 za RV i PVO Vojske Srbije stigli su u Srbiju rano jutros oko 3 časa posle ponoći. Kako ste ekskluzivno mogli da vidite na našem portalu oni su na Aerodrom „Nikola Tesla“ sleteli unutar aviona An-124 kompanije „Volga-Dnepr“… »
FOTO:Vojska Srbije dobila dva helikoptera Mi-17
Radio 021 28.06.2016
Dva transportna helikoptera Mi-17, koja su kupljena u Rusiji, od danas su deo eskadrile Vojske Srbije. Dva ruska helikoptera prvi su helikopteri koji su kupljeni u inostranstvu za potrebe vojske nakon 29 godina, kada su od Sovjetskog saveza kupljeni… »
Šta sve mogu naši novi helikopteri (foto)
Mondo 28.06.2016
Dva transportna helikoptera Mi-17, koja su kupljena u Rusiji, a od danas su deo eskadrile Vojske Srbije, imaju velike mogućnosti i višenamenski su transportni helikopteri. Foto: Tanjug/ Rade Prelić Namenjeni su za prevoz ljudi i tehnike, zadatke treće… »
Vučić na svečanosti prijema novih helikoptera: Prvo ćemo osnažiti ekonomiju, a potom i vojsku!
Kurir 28.06.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će osnaživanje srpske ekonomije omogućiti i jačanje Vojske Srbije i da je to zadatak koji treba da se obavi u narednom periodu. Na svečanosti prijema novih transportnih helikoptera Mi-17 iz Rusije na… »
Vučić: Vojska štedela, za nove helikoptere 25 miliona evra
N1 Info 28.06.2016
Transportni helikopteri Mi-17 stigli su na Beogradski aerodrom iz Rusije. Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da je zadovoljan i srećan što je Srbija posle 36 godina uspela da kupi dva nova helikoptera, koja su, zajedno sa rezervnim delovima, koštali… »
Pojačanje iz Rusije: Stigli novi helikopteri Vojske Srbije
Blic 28.06.2016
Dva vojno-transportna helikoptera "Mi-17" stigla su rano jutros iz Rusije u Srbiju i to su prve letelice koje je Srbija kupila za potrebe vojske u poslednjih 29 godina. Dva helikoptera, koja su stigla u Beograd oko tri sata posle ponoći, kupljena su od… »
Srbija kupila dva transportna helikoptera od Rusije
Nova ekonomija 28.06.2016
Transportni helikopteri Mi-17 stigli su jutros na Beogradski aerodrom iz Rusije. Dva helikoptera su kupljena od Rusije za potrebe Vojske Srbije. Kako je najavila Kancelarija za saradnju sa medijima, primopredaja je u 10 časova na aerodromu Nikola Tesla… »
Ruski helikopteri stigli u Srbiju!
Pravda 28.06.2016
Dva vojno-transportna ruska helikoptera Mi-17V-5 stigla su rano jutros u Srbiju. Helikopteri, kupljeni od Rusije za Vojsku Srbije, sleteli su na Beogradski aerodrom u noći između ponedeljka i utorka. Primopredaji na aerodromu Nikola Tesla prisustvovaće… »
Ruski helikopteri stigli u Srbiju!
Pravda 28.06.2016
Ruski helikopteri za Vojsku Srbije stigli u Beograd
RTS 28.06.2016
Dva transportna helikoptera Mi-17, kupljena od Rusije za Vojsku Srbije dopremljena su rano jutros na Beogradski aerodrom "Nikola Tesla", potvrđeno je RTS-u. Helikopteri su iz fabrike u Kazanju stigli rasklopljeni transportnim avionom "antonov An-124… »
Prve fotografije i video: Stigli novi helikopteri za RV i PVO, prenos primopredaje uživo na Tango Sixu
Tango Six 28.06.2016
Dva nova helikoptera Mi-17-V5 Vojske Srbije stigla su u ranim jutarnjim časovima na Aerodrom „Nikola Tesla“ u transportnom avionu An-124 kompanije „Volga-Dnepr“. Kako je ranije više puta najavljivano prvi helikopteri, i uopšte prvi novi primerci vojne… »
Vesti dana »

Naprednjaci ponovo blokirali ulice Leskovca na skupu protiv blokada
Beta pre 46 minutajoš 17 povezanih

Srbija na Evrobasketu 2025: potvrđen spisak i pripreme za prvenstvo
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 45 povezanih

Odbojkašice Srbije započele odbranu titule na Svetskom prvenstvu pobedom nad Ukrajinom
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 38 povezanih

Rasta se baškari dok je majka njegovog deteta pretučena Reperova devojka razvukla osmeh od uha do uha! (Foto)
Alo pre 20 minutajoš 18 povezanih

Vreme sutra: Ujutru i prepodne prolazno naoblačenje, popodne razvedravanje
Vesti online pre 55 minutajoš 28 povezanih