Povezane vesti

Ibrahimović > Mančester Junajted

Ibrahimović > Mančester Junajted

Mozzart sport 30.06.2016
Za dva gola je bolji od celog tima Mančester Junajteda. Iako se nedeljama znalo da će Zlatan Ibrahimović zadužiti opremu Mančester Junajteda, potvrda transfera je vest dana u svetu fudbala. Jednostavno, Zlatan je tolika zvezda da i od vesti koja nije… »
Ibrahimović: Igraću za Junajted

Ibrahimović: Igraću za Junajted

RTV 30.06.2016
MANČESTER - Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović potvrdio je danas da će od sledeće sezone igrati u Mančester junajtedu. "Vreme je da svet sazna. Moja sledeća destinacija je Mančester junajted", objavio je Ibrahimović na svom instagram profilu… »
Manchester United naredna Ibrahimovićeva adresa

Manchester United naredna Ibrahimovićeva adresa

Al Jazeera 30.06.2016
'Crveni đavoli' će biti osmi klub Šveđanina, nakon Malmoa, Ajaxa, Juventusa, Intera, Barcelone, Milana i PSG-a. Švedski nogometni as Zlatan Ibrahimović (34) napokon je otkrio gdje će nastaviti karijeru. "Vrijeme je da otkrijem gdje ću nastaviti… »
Ibro, Kežmana ćeš teško dostići!

Ibro, Kežmana ćeš teško dostići!

Sportske.net 30.06.2016
Ibrahimović je danas objavio ono što smo svi znali, da prelazi u Mančester junajted. Da li to znači da će se izjednačiti sa Kežmanovim rekordom? Navijači Mančester junajteda više ne moraju da brinu, njihov tim je dobio veliko pojačanje u vidu… »
Ibrahimović potvrdio: Idem u Mančester junajted!

Ibrahimović potvrdio: Idem u Mančester junajted!

Sportski žurnal 30.06.2016
Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović potvrdio je da će karijeru nastaviti u Mančester Junajtedu. – Vreme je da svet sazna. Moja sledeća destinacija je Mančester Junajted – napisao je Ibrahimović na svom Instagram profilu uz logo kluba sa Old… »
Ibrahimović: Moja sledeća destinacija je Junajted

Ibrahimović: Moja sledeća destinacija je Junajted

Beta 30.06.2016
Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović potvrdio je danas da će od sledeće sezone igrati u Mančester junajtedu. "Vreme je da svet sazna. Moja sledeća destinacija je Mančester junajted", objavio je Ibrahimović na svom instagram profilu. Prema navodima… »
GOTOVO - Zlatan objavio da prelazi u Mančester!

GOTOVO - Zlatan objavio da prelazi u Mančester!

Sportske.net 30.06.2016
Sada je sve gotovo, Zlatan Ibrahimović objavio je da prelazi u Mančester junajted. Gotovo je, konačno je Zlatan Ibrahimović potvrdio da prelazi u Mančester junajted. On je to učinio na svom Instagram profilu, napisao je da je njegova naredna… »
Ekskluzivno: Ibrahimović potvrdio čiji dres će nositi! (foto)

Ekskluzivno: Ibrahimović potvrdio čiji dres će nositi! (foto)

Hot sport 30.06.2016
Zlatan Ibrahimović je na svom zvaničnom Insagram nalogu potvrdio ono što smo već mesecima unazad pretpostavljali – sledeća stanica je Mančester Junajted! A photo posted by IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) on Jun 30, 2016 at 7:56am PDT… »
Sada svi mogu da odahnu: Zlatan Ibrahimović je novi napadač Mančester Junajteda!

Sada svi mogu da odahnu: Zlatan Ibrahimović je novi napadač Mančester Junajteda!

Mozzart sport 30.06.2016
Šveđanin konačno potvrdio transfer na Old Traford. Jedna od najvećih transfer saga leta je završena. Zlatan Ibrahimović je potvrdio da karijeru nastavlja u Mančester Junajtedu ! Ono što se dugo nagađalo, spekulisalo, kasnije i otvoreno pričalo… »
Rešena misterija: Ibrahimović potpisao za Junajted

Rešena misterija: Ibrahimović potpisao za Junajted

Kurir 30.06.2016
Sada već bivši švedski fudbalski reprezentativac Zlatan Ibrahimović, prekinuo je višemesečnu igru sa medijima i obznanio da će naredne sezone biti fudbaler Mančester Junajteda. "Vreme je da svet sazna. Moja sledeća destinacija je Mančester… »
Gotovo je: Zlatan potvrdio: Idem u Mančester!

Gotovo je: Zlatan potvrdio: Idem u Mančester!

Sportal blic 30.06.2016
Letnja saga je gotova - Zlatan Ibrahimović stiže u Mančester junajted! Pogledajte na Instagram-u Dugo su trajala nagađanja gde će sjajni švedski napadač nastaviti karijeru i posle mnogo spekulacija otkrio je da stiže na Old Traford. "Vreme da svet… »
Zlatan potvrdio: Svete, ovo je moj novi klub!

Zlatan potvrdio: Svete, ovo je moj novi klub!

Mondo 30.06.2016
Zlatan Ibrahimović na svom Instagram profilu potvrdio čiji će dres nositi u narednoj sezoni. Nije iznenađenje... Time to let the world know. My next destination is @manchesterunited #iamcoming A photo posted by IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) on Jun… »
Ibrahimović definitivno u Junajtedu

Ibrahimović definitivno u Junajtedu

N1 Info 30.06.2016
Zlatan Ibrahimović potvrdio je da će karijeru nastaviti u Mančester Junajtedu! Šveđanin je drugo pojačanje Žozea Murinja na Old Trafordu, posle štopera Erika Bailija. Nedeljama su trajale spekulacije o dolasku Ibre u Junajted, nakon četiri… »
Prelomio je: Ibrahimović definitivno odabrao novi klub

Prelomio je: Ibrahimović definitivno odabrao novi klub

Vesti online 30.06.2016
Kao što se i pretpostavljalo, nakon što je završio sa obavezama u reprezentaciji Švedske, Zlatan Ibrahimović je 30. juna obavestio širu javnost o tome gde će nastaviti karijeru. Iznenađenja, ipak, nema pošto je svima odavno bilo jasno da će Ibra… »

Vesti dana »