Повезане вести

Побегао још један заговорник Брегзита: Фараж није више лидер УКИП

Побегао још један заговорник Брегзита: Фараж није више лидер УКИП

Вести онлине 04.07.2016
Најџел Фараж је објавио да неће више бити на челу евроскептичне странке УКИП, а као разлог је навео то што "никада није желео да буде каријерни политичар". Ово је дошло недуго пошто је Борис Џонсон одлучио да се повуче из трке… »
Фараж: Желим свој живот назад

Фараж: Желим свој живот назад

Данас 04.07.2016
*Фараж је најавио могућност да ће учествовати у преговорима о изласку Британије из Уније јер "можда има шта да понуди" Најџел Фараж, лидер Партије за независност Уједињеног Краљевства (УКИП), саопштио је да се повлачи с… »
Поднео оставку човек који је Велику Британију извео из Европске уније!

Поднео оставку човек који је Велику Британију извео из Европске уније!

Правда 04.07.2016
Најџел Фараж донео је одлуку да поднесе оставку на место Лидера антиевропске странке УКИП. Он је изјавио да никада није желео да се бави политиком. – Мислим да сам достигао свој максимум и да више не могу да постигнем. Нећу… »
Фараж: Посао сам обавио, Британија ће напустити ЕУ

Фараж: Посао сам обавио, Британија ће напустити ЕУ

РТС 04.07.2016
Лидер Британске независне странке (УКИП) и највећи заговорник Брегзита Најџел Фараж поднео је оставку на место председника партије. Поручио је да је обавио свој задатак, истакавши да никад није желео да му политика буде једини… »
Нигел Фараге поднео оставку

Нигел Фараге поднео оставку

Где инвестирати 04.07.2016
Један од највећих заговорника Брексита Нигел Фараге поднео је оставку на место лидера странке УКИП. Након Бориса Јохнсона, који је одустао од трке за вођу конзервативаца у Великој Британији, Фараге је саопштио да даје оставку… »
Најџел Фараж дао оставку, јавност бесна

Најџел Фараж дао оставку, јавност бесна

Нова економија 04.07.2016
Оставка Најџела Фаража и дефакто повлачење из политике после Брегзита је изазвало оштре реакције на Острву, нарочито у редакцији Индипендента. Лидер Партије за независност Уједињеног Краљевства је саопштио да се повлачи са те… »
Нигел Фараге одступио са чела УКИП-а

Нигел Фараге одступио са чела УКИП-а

Ал Јазеера 04.07.2016
Никада нисам био политичар каријерист, нити сам то желио бити. Мој циљ у политици био је да Британија изађе из ЕУ, рекао је Фараге. Лидер британске антиеуропски оријентиране странке УКИП, Нигел Фараге најавио је повлачење са… »
Фараж се повукао са чела УКИП-а

Фараж се повукао са чела УКИП-а

РТВ 04.07.2016
ЛОНДОН - Један од највећих заговорника Брегзита Најџел Фараж изјавио је данас да ће поднети оставку на чело евроскпетичне странке УКИП, пошто је постигао политички циљ да Британија изађе из Европске уније. 417. Фараж је рекао… »
Нигел Фараге поднио оставку на мјесто лидера странке УКИП

Нигел Фараге поднио оставку на мјесто лидера странке УКИП

Слободна Европа 04.07.2016
Нигел Фараге поднио је оставку на мјесто лидера странке УКИП двије седмице након што су Британци изгласали излазак из Европске уније. Фараге је поручио како "не може више постићи од овога". У говору који је одржао у Лондону казао… »
Фараж више није лидер УКИП-а: Желим свој живот назад (видео)

Фараж више није лидер УКИП-а: Желим свој живот назад (видео)

БизЛифе 04.07.2016
„Мој циљ је био да изведем Британију из ЕУ. Током референдумске кампање сам рекао да желим своју земљу назад. Сада желим назад свој живот“, рекао је Најџел Фараж (Нигел Фараге) најављујући да неће више бити на челу… »
Избацио Британију из ЕУ, а САД одлази: Фараж поднео оставку не место шефа партије! (видео)

Избацио Британију из ЕУ, а САД одлази: Фараж поднео оставку не место шефа партије! (видео)

Србија данас 04.07.2016
Лидер Партије за независност Велике Британије (УКИП) поднео је данас оставку на место шефа странке. Фараж је рекао за ББЦ да подноси оставку јер је "урадио свој део" мислећи на референдум о изласку Велике Британије из ЕУ. Казао… »
Остварио циљ: Најџел Фараж поднео оставку у УКИП-у

Остварио циљ: Најџел Фараж поднео оставку у УКИП-у

Невсвеек 04.07.2016
Фараж је рекао да је "урадио свој део" после референдума на којем су Британци гласали за излазак из ЕУ. Један од највећих заговорника Брегзита Најџел Фараж изјавио је данас да ће поднети оставку на чело евроскпетичне странке… »
Сви беже од ужасних последица Брегзита: После Бориса и Фараж поднео оставку!

Сви беже од ужасних последица Брегзита: После Бориса и Фараж поднео оставку!

Блиц 04.07.2016
Најџел Фараж, лидер улстрадесничарске британске партије УКИП, поднео је оставку на ту функцију, преносе страни медији. Фараж је био један од најтврђих заговарача Брегзита. - Урадио сам шта је требало - рекао је Фараж након што… »
Најџел Фараж дао оставку на место лидера УКИП

Најџел Фараж дао оставку на место лидера УКИП

Недељник 04.07.2016
"Током референдума рекао сам да желим назад своју земљу. Сада желим свој живот назад", рекао је Фараж на конференцији за штампу у Лондону на којој је саопштио да бише неће бити на челу Укипа. Један од највећих бораца за излазак… »
(Видео) Још једна оставка: Највећи заговорник Брегзита се повукао са места лидера странке

(Видео) Још једна оставка: Највећи заговорник Брегзита се повукао са места лидера странке

Курир 04.07.2016
Највећи заговорник Брегзита и посланик Најџел Фараж саопштио је да ће дати оставку на место лидера своје странке УКИП. "Никада нисам био и никада нисам желео да будем каријерни политичар", рекао је. "Не бих никако могао да… »
Најџел Фараж поднео оставку на место шефа странке

Најџел Фараж поднео оставку на место шефа странке

Н1 Инфо 04.07.2016
Најџел Фараж поднео је оставку на место шефа партије УКИП. Казао је и како је учинио шта је могао ида није могао учинити више. Подсетимо, главни човек кампање за излазак Велике Британије из ЕУ је, након објаве резултата… »

Вести дана »