Povezane vesti
Jedan anđeo je morao da izgubi: Ovako je Martija reagovala kada je Marko proglašen za pobednika Pinkovih zvezdica! (VIDEO)
Telegraf 04.07.2016
Uz mnogo suza, u četiri ujutru Marko je proglašen za pobednika, a Martija je shvatila da je... samo druga. Nakon neshvatljivo dugog finala “Pinkovih zvezdica” koje je završeno u četiri ujutru, napetost je dostigla vrhunac kada je za pobednika… »
Marko Bošnjak, pobednik pinkovih zvezdica: Mislio sam da sam drugi, i bilo mi je ok, a onda sam shvatio da sam pobedio! (FOTO)…
Telegraf 04.07.2016
- Ovo je za mene još uvek veliki šok, još nisam došao k sebi. Nisam očekivao da ću biti u finalu - rekao je mali Marko, pobednik druge sezone popuarnog muzičkog takmičenja. Čarobni Marko Bošnjak (12) iz Bosne i Hercegovine, dečak s druge… »
Prve grudi Pinkovih zvezdica: Umesto u klince, svi buljili u dekolte Darijine mame! (foto)
Telegraf 04.07.2016
U bekstejdžu je je u centru pažnje bila Zorica Vračević koja je blistala u crvenoj haljini sa velikim izrezom. Dok su se klinci u finalu “Pinkovih zvezdica” borili kao lavovi, njihovi roditelji su navijali u bekstejdžu, a u centru pažnje je bila… »
Plakali i radovali se zajedno! Evo ko je dobio najviše poljubaca, a ko otkrio svoju simpatiju u Pinkovim zvezdicama! (foto)
Telegraf 04.07.2016
Takmičari su svom snagom navijali za svoje prijatelje, tugovali kada neko od njihovih kolega ispadne, i zajedno slavili Markovu pobedu. Tokom dugih sedam sati koliko je trajalo finale “Pinkovih zvezdica”, smenjivale su se emocije mežu takmičarima… »
Vesti dana »
„Ubićemo te, platićeš za sve“: Na protestu napadnuta dekanka Filozofskog fakulteta u Nišu Natalija Jovanović
Nova pre 1 satjoš 6 povezanih
Međunarodni krivični sud pozvao države članice da se suprotstave Trampovim sankcijama
Beta pre 1 satjoš 33 povezane
Akademija umetnosti podržala odluku muzičke škole o odlaganju takmičenja
Radio 021 pre 4 satijoš 48 povezanih