Povezane vesti

Siniša Mali podnosi ostavku?

Siniša Mali podnosi ostavku?

Radio 021 06.07.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali sprema se da podnese ostavku na tu funkciju. Prema nezvaničnim informacijama "Novosti", prvi čovek prestonice trebalo je da napusti tu funkciju po formiranju nove Vlade Srbije, ali je taj proces privremeno odložen… »
Mali spreman na ostavku?

Mali spreman na ostavku?

Večernje novosti 06.07.2016
Na pomolu kadrovske promene u vrhu beogradske vlasti. Mladenović kandidat za gradonačelnika. Đilas nije "u igri" za mesto gradonačelnika glavnog grada. GRADONAČELNIK Beograda Siniša Mali spreman je da u narednim danima podnese ostavku na tu funkciju… »
Siniša Mali u narednim danima podnosi ostavku?

Siniša Mali u narednim danima podnosi ostavku?

Nova ekonomija 06.07.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali spreman je da u narednim danima podnese ostavku na tu funkciju, saznaju "Novosti” od više izvora bliskih vlastima. Kako navode, Mali je trebalo da napusti funkciju po formiranju nove Vlade Srbije, ali pošto je taj… »
Siniša Mali ipak ostaje gradonačelnik?

Siniša Mali ipak ostaje gradonačelnik?

Pravda 06.07.2016
Iako se beogradskim kuloarima prethodnih dana pronela priča kako će gradonačelnik prestonice Siniša Mali u petak podneti ostavku na tu funkciju, reč je o još jednoj neutemeljenoj spekulaciji. Naime, kako piše list Alo, ovo nije prvi put da Malog… »
Mali ostaje gradonačelnik!

Mali ostaje gradonačelnik!

Alo 06.07.2016
Iako se beogradskim kuloarima prethodnih dana pronela priča kako će gradonačelnik prestonice Siniša Mali u petak podneti ostavku na tu funkciju, kako “Alo!” saznaje, reč je o još jednoj neutemeljenoj spekulaciji. Ovo nije prvi put da Malog… »

Vesti dana »