Povezane vesti
"Nikad neću saznati ko mi je ubio oca"
Vesti online 06.07.2016
Ognjen Amidžić izgubio je pre 25 godina oca Zorana, koji je poginuo na radnom zadatku. Voditelj kaže da nikada neće zaboraviti taj "jezivi period" svog života. Zoran Amidžić, Ognjenov otac, bio je urednik šabačkog dopisništva RTS-a. Poginuo je… »
Ognjen Amidžić: Nikad neću saznati ko mi je ubio oca
Kurir 06.07.2016
Voditelj i muzičar kaže da je njegov život poremetio prerani odlazak najboljeg prijatelja Marinka Madžgalja, ali je naučio da potisne bol još kao tinejdžer, kad je njegov otac Zoran, novinar RTS, ubijen na ratištu pod nerazjašnjenim okolnostima… »
Ognjen Amidžić o velikoj porodičnoj tragediji: Nikada nisam saznao ko mi je ubio oca!
Svet & Skandal 06.07.2016
Jedan od najpopularnijih voditelja u Srbiji, Ognjen Amidžić nedavno je prošao kroz težak period. Usled duge i teške bolesti preminuo je njegov blizak prijatelj, glumac Marinko Madžgalj. O teškim životnim situacijama kroz koje je prolazio… »
Vesti dana »
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih
Krozeto: Uhapsićemo Netanjahua i Galanta ako dođu u Italiju,ali odluka MKS je pogrešna
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih
Teksas nudi Trampu zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Politika pre 1 satjoš 2 povezane