Povezane vesti

"Da se privatni fakulteti izjednače sa državnim"

Radio 021 07.07.2016
Pet privatnih univerziteta potpisalo je danas Deklaraciju o unapređenju kvaliteta visokog obrazovanja u Srbiji i naglasilo "da se do kvalitetnog obrazovanja može doći slobodnom konkurencijom i izjednačavanjem privatnih i državnih univerziteta"… »

Privatni fakulteti traže novac iz budžeta

Večernje novosti 07.07.2016
Deklaracija o unapređenju visokog obrazovanja rektora privatnih univerziteta. REKTORI pet privatnih univerziteta potpisali su u četvrtak deklaraciju o unapređenju kvaliteta visokog obrazovanja u Srbiji. Da će deklaracija podići kvalitet i doneti… »

Pet privatnih univerziteta za izjednačavanje s državnim

B92 07.07.2016
Beograd -- Pet privatnih univerziteta potpisali su Deklaraciju o unapređenju kvaliteta visokog obrazovanja u Srbiji. Naglasili su da se do kvalitetnog obrazovanja može doći slobodnom konkurencijom i izjednačavanjem privatnih i državnih univerziteta… »

Privatne fakultete izjednačiti sa državnim

RTV 07.07.2016
BEOGRAD - Pet privatnih univerziteta potpisali su danas Deklaraciju o unapređenju kvaliteta visokog obrazovanja u Srbiji i naglasili da se do kvalitetnog obrazovanja može doći slobodnom konkurencijom i izjednačavanjem privatnih i državnih… »

Korak ka reformi obrazovanja: Pet privatnih univerziteta potpisalo Deklaraciju

Blic 07.07.2016
Rektori pet privatnih univerziteta potpisali su u Beogradu Deklaraciju o unapređenju visokog obrazovanja u Srbiji. Deklaraciju su potpisali rektori Univerziteta Metropolitan, Privredna akademija, Educons, Alfa BK , kao i univerziteta u Novom Pazaru… »

Pet privatnih univerziteta za izjednačavanje sa državnim

RTS 07.07.2016
Deklaraciju o unapređenju kvaliteta visokog obrazovanja u Srbiji potpisalo je pet privatnih univerziteta i tom prilikom naglasili su da se do kvalitetnog obrazovanja može doći slobodnom konkurencijom i izjednačavanjem privatnih i državnih… »

Vesti dana »