Povezane vesti

Dobrodošlica bobiju: Kad ti prva zvezda tima ovo napiše, onda to ima težinu (foto)

Dobrodošlica bobiju: Kad ti prva zvezda tima ovo napiše, onda to ima težinu (foto)

Hot sport 08.07.2016
Boban Marjanović novi je član Detroit Pistonsa, a dobrodošlicu je dobio od prve zvezde tima i čoveka sa kojim će se menjati u petorci. Bobinator je potpisao trogodišnji ugovor vredan 21 milion dolara. Posle Željka Rebrače i Darka Miličića… »
Dobrodošlica: Legenda Detroita poručila Bobiju: Sada nećeš kucati preko mene bez skoka /foto/

Dobrodošlica: Legenda Detroita poručila Bobiju: Sada nećeš kucati preko mene bez skoka /foto/

Sportal blic 08.07.2016
Naš centar Boban Marjanović veliko je pojačanje Detroita, a čini se da su ga Pistonsi lepo primili. Foto: D. Milenković / RAS Srbija Jedan od najboljih košarkaša Detroita Andre Dramond poželeo je dobrodošlicu donedavnom igraču San Antonija… »
Najveća zvezda "Pistonsa" je ovako dočekala Bobija!

Najveća zvezda "Pistonsa" je ovako dočekala Bobija!

Sportske.net 08.07.2016
Kakav doček od strane najboljeg u timu. Andre Dramond je najbolji igrač Detroita u protekloj sezoni, centar Pistonsa važi za veliku zvezdu u pomenutom gradu. Upravo on je dao sebi za pravo da dočeka Bobija Marjanovića, njegovog novog konkurenta na… »
Bobi uzeo Miličević dres? Dramond umire od sreće: Hvala Bogu, sad zakucavaj prekog nekog drugog

Bobi uzeo Miličević dres? Dramond umire od sreće: Hvala Bogu, sad zakucavaj prekog nekog drugog

Mozzart sport 08.07.2016
Pistonsi će imati moćnu centarsku liniju naredne sezone. Tri godine - 21.000.000 dolar. I euforija u Detroitu. Amerikanci vole igrače koji se ističu. A sa svojih 222 centimetara Boban Marjanović svakako upada u tu kategoriju. I nema sumnje da će… »
Dramond o Bobiju: Hvala Bogu da si došao, da ne zakucavaš više preko mene

Dramond o Bobiju: Hvala Bogu da si došao, da ne zakucavaš više preko mene

Večernje novosti 08.07.2016
Drago mi je da si stigao. Dojadilo mi je da kucaš preko mene bez potrebe da skočiš. Dobrodošao u familiju - napisao je centar Detroita. Imaće Detroit sledeće sezone ubojitu centarsku liniju. Andreu Dramondu se pridružio Boban Marjanović. Srpski… »

Vesti dana »