Povezane vesti
Exit od sledeće godine organizuje festival i u Umagu
Moj Novi Sad 09.07.2016
Direktor Exit festivala Dušan Kovačević najavio je da će Exit tim sledeće godine u Umagu organizovati još jedan festival u okviru Exit avanture. Kovačević je na konferenciji za novinare rekao da će se Exit avantura sastojati od Revolution… »
Exit će organizovati i festival u Umagu
Radio 021 09.07.2016
Exit tim će biti organizator muzičkog festivala u Umagu koji će se održavati krajem maja, saopšteno je na Exitu. Direktor Exita Dušan Kovačević rekao je da će nakon Exita u Novom Sadu, Sea Dance festivala u Budvi i Revolution festivala u… »
Exit avantura dobija još jedan festival
NoviSad.com 09.07.2016
Novi Sad - Exit avantura se, nakon festivala Revolution u Temišvaru i Sea dance-a u Crnoj Gori, širi i na Hrvatsku, u istarski Umag. Novi festival je planiran za kraj maja i početak juna sledeće godine, ali će detalje organizatori objaviti u… »
EXIT pravi još jedan festival, u Hrvatskoj!
Mondo 09.07.2016
Balkan dobija i festival u Istri, u organizaciji EXIT-a! Foto: Tanjug/Jaroslav Pap EXIT tim će biti organizator muzičkog festivala u Umagu koji će se održavati krajem maja, saopšteno je u petak uveče na vanrednoj konferenciji za novinare održanoj… »
Vesti dana »
Brnabić o divljanju u skupštini: Incidente izazvao zlf, prvi udarac zadao Đilas, moj mikrofon iščupao Aleksić! Ja sam ih sa svojih metar i 70 uterivala u klupe
Kurir pre 9 minutajoš 54 povezane
Počeo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 1 satjoš 41 povezana
Rusija nastavlja dovođenje raketnog sistema "Sarmat" sa nuklearnim bojevim glavama u pripravnost
Euronews pre 2 satajoš 19 povezanih
Inicijativa „Most ostaje“ ostavila šut ispred Skupštine grada, tvrdi da ne postoji projekat za novi most VIDEO
Nova pre 2 satajoš 9 povezanih