Povezane vesti
VIDEO Komunalni policajci oborili prodavačicu lubenica na asfalt, pa je vezali lisicama
Nova ekonomija 09.07.2016
Na društvenim mrežama objavljen je snimak koji prikazuje kako beogradski komunalni policajci vezuju ruke prodavačici lubenica oborivši je na asfalt i zatim je privode. Kako se navodi u opisu video snimka, privođenje se dogodilo u petak na pijaci u… »
VIDEO: Novi napad komunalaca na prodavce lubenica!
Vesti online 09.07.2016
Samo nekoliko dana nakon incidenta u kojem je prodavac lubenica Vladan Marinković (55) preminuo tokom svađe sa komunalnim policajcima na Vidikovačkoj pijaci, na društvenim mrežama pojavio se video još jedne brutalne intervencije komunalaca. Ovog… »
VIDEO: Novi incident, komunalni policajci oborili prodavačicu lubenica na asfalt
Radio 021 09.07.2016
Na društvenim mrežama pojavio se snimak još jednog incidenta sa komunalnim policajcima u Beogradu. Na snimku se vidi privođenje žene koja je prodavala lubenice na Karaburmi, a koju su komunalni policajci oborili na asfalt i stavili joj lisice. Potom… »
Komunalci priveli prodavačicu lubenica (video)
Mondo 09.07.2016
Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se vide komunalni policajci kako privode prodavačicu lubenica na pijaci u beogradskom naselju Karaburma. Foto: Printscreen/YouTube Ne zna se šta je prethodilo ovom slučaju, kao ni zbog čega je tačno… »
Vesti dana »

Jeziv napad u Čačku: Muškarac (30) osumnjičen za ranjavanje dvoje mladih oštrim predmetom
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

(Video) "prvo što bih rekla majci koja me je rodila je hvala što nije prekinula trudnoću": Petra Divac je imala želju da upozna biološku majku: "Čim sam napunila 18 to me nije interesovalo"
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Zvaničnici Trampove administracije greškom podelili ratne planove u grupnom četu s novinarom
Danas pre 5 satijoš 1 povezana