Povezane vesti

Radoš Bajić posvetio priznanje preminulom kolegi: Manda je zaslužio nagradu Bata Živojinović

Radoš Bajić posvetio priznanje preminulom kolegi: Manda je zaslužio nagradu Bata Živojinović

Kurir 10.07.2016
Iznenađen sam odlukom. Zahvaljujem se publici, ali bio bih srećniji da je priznanje dobio moj dragi kolega, objašnjava reditelj i glumac. Glavna nagrada 45. filmskog festivala Sofest za fotografiju dodeljena je Maji Radošević za film „Pored… »
Završen 45.: Sofest Glavna nagrada Maji Radošević, priznanje "Bata Živojinović" Radošu Bajiću

Završen 45.: Sofest Glavna nagrada Maji Radošević, priznanje "Bata Živojinović" Radošu Bajiću

Blic 09.07.2016
Uručenjem priznanja završen je 45. Sofest, a ovogodišnja glavna nagrada za najbolju fotografiju u filmskom ostvarenju, "Sunce Sofesta" i iznos od 123.000 dinara, pripala je Maji Radošević za film "Pored mene". "Za snažan, iskren i autentičan prikaz… »
Završen filmski festival Sofest

Završen filmski festival Sofest

Večernje novosti 09.07.2016
Dodelom nagrada večeras je završen filmski festival Sofest u Sopotu, a glavna nagrada statueta "Sunce Sofesta" za najbolju fotografiju u filmu Pored mene pripala je Maji Radošević. Dodelom nagrada večeras je završen filmski festival Sofest u Sopotu… »

Vesti dana »