Povezane vesti
Radoš Bajić posvetio priznanje preminulom kolegi: Manda je zaslužio nagradu Bata Živojinović
Kurir 10.07.2016
Iznenađen sam odlukom. Zahvaljujem se publici, ali bio bih srećniji da je priznanje dobio moj dragi kolega, objašnjava reditelj i glumac. Glavna nagrada 45. filmskog festivala Sofest za fotografiju dodeljena je Maji Radošević za film „Pored mene“… »
Završen 45.: Sofest Glavna nagrada Maji Radošević, priznanje "Bata Živojinović" Radošu Bajiću
Blic 09.07.2016
Uručenjem priznanja završen je 45. Sofest, a ovogodišnja glavna nagrada za najbolju fotografiju u filmskom ostvarenju, "Sunce Sofesta" i iznos od 123.000 dinara, pripala je Maji Radošević za film "Pored mene". "Za snažan, iskren i autentičan prikaz… »
Završen filmski festival Sofest
Večernje novosti 09.07.2016
Dodelom nagrada večeras je završen filmski festival Sofest u Sopotu, a glavna nagrada statueta "Sunce Sofesta" za najbolju fotografiju u filmu Pored mene pripala je Maji Radošević. Dodelom nagrada večeras je završen filmski festival Sofest u Sopotu, a… »
Vesti dana »
NIS podneo novi zahtev OFAC-u dok traju pregovori o promeni vlasništva
Bloomberg Adria pre 38 minutajoš 35 povezanih
Suđenje za Generalštab: Državna sekretarka se ne seća sastanka s ministrom
Vreme pre 7 minutajoš 31 povezana
Tramp: Možda nastavimo napade na iransku infrastrukturu, Teheran isuviše odugovlačio
RTV pre 1 satjoš 26 povezanih
Đaci će organizovano obilaziti Ekspo 2027: Poseta izložbi u planu rada škola za narednu godinu
N1 Info pre 12 minutajoš 14 povezanih
"Bežite ako želite da ostanete živi!" Novi brutalni udari na Iran, rakete padaju na saveznike Amerike
Mondo pre 37 minutajoš 36 povezanih