Povezane vesti

Ranjen u blizini Starog sajmišta: Vođa navijača pucao mladiću u noge!

Kurir 10.07.2016
Zdravko B. (19) ranjen je noćas u pucnjavi koja se dogodila ispred beogradskog splava "Laguna" na Savi, u blizini Starog sajmišta. U njega je jedan napadač ispalio nekoliko hitaca iz pištolja, od kojih ga je jedan ranio u nogu. Kako Kurir nezvanično… »

Ranjena dvojica u pucnjavi na Limanu

Dnevnik 10.07.2016
Policija je identifikovala osumnjičenog Novosađanina (28) koji se tereti da je sinoć oko 22 sata hicima iz pištolja ranio dvojicu mladića u Novom Sadu na Limanu 2. Događaj su prijavili stanari obližnjih zgrada, odmah čim je obračun započet na… »

Burna noć u Novom Sadu: Muškarac uboden nožem, mladić pao s visine na Tvrđavi

Radio 021 10.07.2016
Muškarac P. L. (52) uboden je nožem oko 21 čas u Ulici Pap Pavla. Kako za 021 navodi dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, muškarac je uboden oštrim predmetom u butinu. Njega je lekarska ekipa zbrinula na licu mesta, a potom prevezla u Urgentni centar… »

Pucnjava kod splava: Vođa navijača ranio mladića?

Mondo 10.07.2016
Zdravko B. (19) ranjen je noćas u pucnjavi koja se dogodila ispred beogradskog splava "Laguna" na Savi, u blizini Starog sajmišta, javljaju mediji. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović U njega je jedan napadač ispalio nekoliko hitaca iz pištolja, od kojih… »

Ishod pucnjave u Novom Sadu: Ranjeni mladići van životne opasnosti

Blic 10.07.2016
Mladići ranjeni sinoć u obračunu u novosadskom naselju Liman 2 osećaju se dobro i van su životne opasnosti. Kako saznajemo, A.N. (30) iz Novog Sada zadobio je u pucnjavi teške telesne povrede. U Kliničkom centru Vojvodine su nam potvrdili da je… »

Burna noć u Novom Sadu: Muškarac uboden nožem, mladić pao sa Petrovaradinske tvrđave

Blic 10.07.2016
Muškarac (52) uboden je nožem oko 21 čas u Ulici Pap Pavla u Novom Sadu, dok je mladić M.Ž. oko pet časova ujutru pao sa visine od nekoliko metara na Petrovaradinskoj tvrđavi. Kako za 021 navodi dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, muškarac je… »

Dve osobe ranjene u pucnjavi u Novom Sadu

Moj Novi Sad 10.07.2016
Dvojica Novosađana ranjena su iz vatrenog oružja u pucnjavi oko 22 časa na Limanu II u Ulici Blagoja Parovića. Prema prvim saznanjim, povređeni, koji su zadobili povrede u predelu nogu, nisu u životnoj opasnosti. Pripadnici kriminalističke policije… »

Pucnjava na Limanu, dvojica ranjeni

NoviSad.com 10.07.2016
Novi Sad - Dve osobe su ranjene u pucnjavi iz vatrenog oružja koja se sinoć oko 22 sata dogodila na Limanu III. foto: NSU - Uživo sa novosadskih ulica Do sukoba dve grupe mladića došlo je u Ulici Blagoja Parovića, a prema nezvaničnim informacijama… »

Pucnjava i ranjavanje u Novom Sadu!

Mondo 10.07.2016
Dvojica mladića ranjena su u pucnjavi koja se dogodila u subotu uveče, jedan muškarac izboden nožem. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Dvojica Novosađana ranjena su u sukobu dve grupe mladića u novosadskom naselju Liman, prenosi "Kurir". Oni su sa… »

Novi Sad: Tokom Exita mladić pao s tvrđave!

Mondo 10.07.2016
Oko pet časova jutros jedan mladić pao je s visine od nekoliko metara na Petrovaradinskoj tvrđavi, a njegovo stanje je stabilno, kažu u novosadskoj Hitnoj pomoći. Foto: Tanjug, Jaroslav Pap On je zadobio kontuzione povrede, a u svesnom stanju i… »

Burna noć u Novom Sadu: Muškarac uboden nožem, mladić pao s visine na Tvrđavi

Moj Novi Sad 10.07.2016
Muškarac (52) uboden je nožem oko 21 čas u Ulici Pap Pavla. Kako za 021 navodi dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, muškarac je uboden oštrim predmetom u butinu. Njega je lekarska ekipa zbrinula na licu mesta, a potom prevezla u Urgentni centar na… »

Izboden nožem u Pap Pavla

RTV 10.07.2016
NOVI SAD - Muškarac (52) uboden je nožem oko 21 čas u Ulici Pap Pavla. Kako za 021 navodi dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, muškarac je uboden oštrim predmetom u butinu. Njega je lekarska ekipa zbrinula na licu mesta, a potom prevezla u Urgentni… »

Dve osobe ranjene u pucnjavi u Novom Sadu

RTV 10.07.2016
NOVI SAD - Dvojica Novosađana ranjena su iz vatrenog oružja u pucnjavi oko 22 časa. Oni su privatnim vozilom prebačeni u Urgentni centar. Kako saznaje Kurir, do sukoba dve grupe mladića došlo je u ulici Blagoja Parovića na Limanu 2. Tom prilikom su… »

Vatreni obračun u novom sadu: Uhapšen zbog ranjavanja dvojice mladića

Blic 10.07.2016
Dvojica Novosađanina ranjena su u subotu oko 23 sata u obračunu grupe mladića u Ulici Blagoja Parovića u naselju Liman 2. Oni su kolima Hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, a nezvanično saznajemo da su mladići… »

Pucnjava u novom sadu: Ima ranjenih!

Telegraf 10.07.2016
Do sukoba je došlo u Ulici Blagoja Parovića, u novosadskom naselju Liman, a mladići su ranjeni u noge. Dvojica Novosađana ranjena su večeras oko 22 časa tokom pucnjave iz vatrenog oružja. Oni su kolima Hitne pomoći prebačeni u Urgentni Centar KC… »

Vatreni obračun u Novom Sadu, ranjena dva mladića

Večernje novosti 10.07.2016
Dva Novosađanina ranjena su večeras oko 23 časa u obračunu grupe mladića koji je izbio u ulici Blagoja Parovića u novosadskom naselju Liman 2. Dva Novosađanina ranjena su večeras oko 23 časa u obračunu grupe mladića koji je izbio u ulici… »

Pucnjava u novom sadu: Ranjena dva mladića

Srbija danas 10.07.2016
Večeras oko 22 čaša, dvojica Novosađana ranjeni su iz vatrenog oružja. Oni su kolima Hitne pomoći prebačeni u Urgentni Centar KC Vojvodine, gde je u toku dijagnostika. Do sukoba dve grupe mladića došlo je u ulici Blagoja Parovića, u novosadskom… »

Vesti dana »