Повезане вести
Сенић: Глишић ми није нудио место у власти
Данас 11.07.2016
"У СНС сам ушао као нестраначка личност, а не члан СДС, јер сам се са бившом странком разишао пре непуних месец дана" "У СНС сам ушао као нестраначка личност, а не члан СДС, јер сам се са бившом странком разишао пре непуних месец… »
Сенић: Звали су ме сви, одлучио сам се за Вучића
Дневник 11.07.2016
– Након позива лидера СНС-а и премијера Александра Вучића, људи с којима сам наступио и однео убедљиву. победу на општинским изборима у Рачи и ја одлучили смо да приступимо СНС-у – изјавио је за „Дневник” некадашњи функционер… »
Сенић прешао у СНС Прелетачевић: Колега, честитам! Квалитетно!
Курир 11.07.2016
БЕОГРАД - Љубиша Прелетачевић Бели огласио се поводом преласка некадашњег функционера СДС Александра Сенића, који је од данас члан Српске напредне странке. Прелетачевић је на Твитеру честитао на овој одлуци. "Честитке, колега… »
Из СДС у СНС: Александар Сенић прешао у напредњаке и право у Главни одбор
Блиц 11.07.2016
Александар Сенић, до скора истакнути члан СДС који је крајем јуна одлучио да напусти странку Бориса Тадића, данас је приступио напредњацима. Како сазнајемо, он ће у Рачи обаваљати функцију повереника СНС за ту општину, биће шеф… »
Александар Сенић прешао у СНС
Мондо 11.07.2016
Некадашњи функционер Социјалдемократске странке Александар Сенић од данас је члан Српске напредне странке. Фото: иоутубе/принтсцреен Сенић је за Тањуг рекао да је то конкретизовано данас у разговору са председником Извршног… »
Реч плус Сенић: Неки позиви се не одбијају
Вечерње новости 11.07.2016
Александар Сенић, бивши функционер СДС о данашњим разговорима са СНС о уласку у ову странку. ДОБИО сам позив из Српске напредне странке да дођем на консултације о приступању тој партији и те разговоре ћемо имати у понедељак -… »
Вести дана »

Велики школски час у Шумарицама: Сећање на дан када су Немци стрељали 3.000 Срба и ђака
Блиц пре 11 минутајош 30 повезаних

Саркози иза решетака: Бивши француски председник Никола Саркози данас одлази на одслужење пет година затвора
Вечерње новости пре 42 минутајош 38 повезаних

Руски стручњак: Нове санкције ЕУ неће лишити Србију руског гаса, у документу нема забране транзита трећим земљама
РТВ пре 1 сатјош 34 повезане

Лавров о разговору са Рубиом: Прекид ватре значио би да Украјина остаје под контролом нациста
Спутник пре 11 минутајош 53 повезане

„Иза овога стоји Кијев“: За 24 сата плануле Молова и Лукоилова рафинерија
Данас пре 2 сатајош 27 повезаних