Povezane vesti
Tuče devojku da ne bi osramotio oca?! (video)
Mondo 11.07.2016
Mladen Vuletić objasnio je pred kamerama da mu nije lako u rijalitiju, a posebno teško mu pada što je njegov otac gledao dok je Dalila njega tukla. "Vi mislite da je meni lako? Da ja namerno pravim probleme? Vidite li vi da sam ja sa devojkom koja me… »
Đetić objasnio zašto je uzvratio dalili: Sramota me je od oca,reći će majci kakvog si mi sina rodila
Kurir 11.07.2016
Mladen Vuletić i Dalila Moreno pre nekoliko dana su se potukli u vili "Parova", i ako su u vezi, zbog njih je moralo da reaguje i obezbeđenje. Po Mladenovim rečima njemu je najteže u svemu tome palo što ga je otac gledao. "Vidite li vi da sam ja sa… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 3 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana