Povezane vesti

Sahrana devojčice Majka ubijene Anđeline: Umesto da ti uskoro slavim rođendan, ja te sahranjujem

Sahrana devojčice Majka ubijene Anđeline: Umesto da ti uskoro slavim rođendan, ja te sahranjujem

Večernje novosti 12.07.2016
Sahranjena mala Anđelina Stefanović koja je ubijena u subotu. Devojčica je bila u malom belom sandukom, koji je nosio ubicin brat, vidno skrhan bolom. - Umesto da ti uskoro slavim rođendan, ja te sahranjujem... Ove reči neutešne Danijele… »
Strašni zločini, još gore naslovne strane

Strašni zločini, još gore naslovne strane

RTS 12.07.2016
Trogodišnja Anđelina Stefanović sahranjena je u selu Vratarnici kod Zaječara. Nju je silovao i ubio 28-godišnji komšija Vladica Rajković. O tom i mnogim drugim zločinima koji su se desili u poslednje vreme, mediji neprestano izveštavaju. Način… »
Muk na groblju u vratarnici: Sahranjena mala Anđelina (3)

Muk na groblju u vratarnici: Sahranjena mala Anđelina (3)

Kurir 12.07.2016
VRATARNICA - Trogodišnja Anđelina Stefanović koju je u subotu mučki silovao i ubio Vladica Rajković u selu Vratarnica kod Zaječara sahranjena je danas popodne na seoskom groblju udaljenom 2 kilometra od kuće u kojoj je živela mala Anđelina… »
Vratarnica u crnini: Sahranjena mala Anđelina, brat ubice nosio kovčeg

Vratarnica u crnini: Sahranjena mala Anđelina, brat ubice nosio kovčeg

Blic 12.07.2016
Trogodišnja Anđelina Stefanović koju je u subotu mučki silovao i ubio Vladica Rajković u selu Vratarnica kod Zaječara sahranjena je danas na groblju u ovom selu. Porodica i meštani okupili su se u kući porodice Stefanović, devojčicina baka… »
Vratarnica u crnini Selo ispraća malu Anđelinu na večni počinak, meštani sela obilaze kuće Vladičinih žrtava

Vratarnica u crnini Selo ispraća malu Anđelinu na večni počinak, meštani sela obilaze kuće Vladičinih žrtava

Press 12.07.2016
Trogodišnja Anđelina Stefanović koju je u subotu mučki silovao i ubio Vladica Rajković u selu Vratarnica kod Zaječara biće sahranjena danas na groblju u ovom selu. Porodica i meštani okupili su se u kući porodice Stefanović, devojčicina baka… »
Lelek neutešne majke MALE ANĐE: Jaoj lutko moja, zlato moje, beli kovčežić nosi i brat ubice

Lelek neutešne majke MALE ANĐE: Jaoj lutko moja, zlato moje, beli kovčežić nosi i brat ubice

Kurir 12.07.2016
VRATARNICA - Beli kovčežić sa telom male Anđeline (3), koju je zverski silovao i ubio komšija Vladica Rajković (28), unet je danas u porodičnu kuću Stefanovića u zaječarskom selu Vratarnica u kojem se zločin i dogodio. Kuća Stefanovića ali i… »
Majci nisu dali da otvori beli kovčeg: Moju Anđu ne mogu zadnji put ni da poljubim

Majci nisu dali da otvori beli kovčeg: Moju Anđu ne mogu zadnji put ni da poljubim

Kurir 12.07.2016
Danijela, majka Anđeline Stefanović, pripremila je odeću u kojoj će njena mezimica biti sahranjena, ali neće moći da je obuče. Neutešna majka trogodišnje devojčice koju je silovao i mučki ubio Vladica Rajković danas neće moći ni da poljubi… »
Telo devojčice unakaženo: Moju Anđu ne mogu zadnji put ni da poljubim

Telo devojčice unakaženo: Moju Anđu ne mogu zadnji put ni da poljubim

Blic 12.07.2016
„Poslala sam helanke i bluzu po bratu za moju Anđu. To će da joj obuku za sahranu. To je njeno poslednje odelce“, za „Blic“ priča neutešna Danijela Stefanović (34), majka trogodišnje Anđeline koju je silovao i svirepo ubio Vladica Rajković… »
(Uznemirujući video) lelek se do neba čuje: Kovčeg s telom male Anđeline stigao u porodičnu kuću

(Uznemirujući video) lelek se do neba čuje: Kovčeg s telom male Anđeline stigao u porodičnu kuću

Pravda 12.07.2016
Mala Anđelina Stefanovič (3), koju je brutalno ubio monstrum Vladica Rajković, biće sahranjena danas na lokalnom groblju. Bol kakav je nemoguće opisati. Lelek, jauci, kletve, suze... Sve na jednom mestu. Pred kućom u kojoj je živela mala Anđelina… »
Prokletstvo Anđelina treće mrtvo dete u ukletoj kući Stefanovića! Cela porodica poginula u nesreći..

Prokletstvo Anđelina treće mrtvo dete u ukletoj kući Stefanovića! Cela porodica poginula u nesreći..

Kurir 12.07.2016
Pre ubistva male Anđeline, za poslednje dve godine misteriozno su umrle još dve bebe, a pre njih tri člana porodice poginula su u udesu. Mala Anđelina Stefanović (3), koju je brutalno silovao i ubio komšija Vladica Rajković (28) u selu Vratarnica… »
Danas sahrana male anđe, majka očajna: Kupila sam sve novo, da moje dete pristojno ode na onaj svet

Danas sahrana male anđe, majka očajna: Kupila sam sve novo, da moje dete pristojno ode na onaj svet

Kurir 12.07.2016
VRATARNICA - Dok je monstrum smeštan iza rešetaka, u kući ojađenih Stefanovića u Vratarnici Danijela Stefanović i njena majka Dušanka pripremale su sahranu svoje ljubimice Anđelije. - Spremila sam joj ovo novo odelce za svečanosti, za lepe… »

Vesti dana »