Povezane vesti
Debata kandidata za Genealnog sekretara UN
Glas Amerike 13.07.2016
Deset od ukupno 12 kandidata za položaj generalnog sekretara Ujedinjenih nacija učestvovalo je u debati u sedištu UN-a u Njujorku koja je, prvi put u istoriji, prenošena uživo. Time se želelo uneti potpunu transparentonst procesa izbora novog šefa… »
Kerim i Lajčak ostaju u trci za mesto generalnog sekretara UN
RTS 13.07.2016
Iako se nisu pojavili na noćašnjoj debati u sedištu UN, Srđan Kerim i Miroslav Lajčak nisu odustali od kandidature za mesto šefa Ujedinjenih nacija. Kerim nije želeo da objašnjava razloge zbog kojih stavove nije sučelio sa ostalih deset kandidata. Lajčak… »
Debata u UN, Jeremić zatražio podršku za promene
RTS 13.07.2016
Deset od ukupno 12 kandidata za generalnog sekretara UN predstavilo je noćas svoja viđenja budućnosti svetske organizacije u prvoj ikada održanoj debati tokom procesa izbora šefa UN. Svetskoj javnosti predstavila su se i četiri kandidata sa prostora… »
Kakav način vođenja je potreban UN-u i svijetu?
Al Jazeera 13.07.2016
U debati kandidata za generalnog sekretara UN-a, koju prenosi Al Jazeera, govorili Vesna Pusić, Vuk Jeremić, Danilo Tuerk i Igor Lukšić. Deset od dvanaest kandidata za mjesto generalnog sekretara Ujedinjenih naroda pojavilo se na podiju u prvoj debati… »
Jeremić: Imam plan za promene UN (video)
Večernje novosti 13.07.2016
U debati kandidata za generalnog sekretara UN u Njujorku, srpski predstavnik Vuk Jeremić je predstavio program od 53 tačke i izjavio da veruje da svetska organizacija treba da se temeljno promeni. Bivši predsedsednik Generalne skupštine UN i nekadašnji… »
Održano sučeljavanje kandidata za glavnog tajnika UN-a; Pusić dobila veliki pljesak
SEEbiz 13.07.2016
ZAGREB - Debata kandidata za dužnost glavnog tajnika Ujedinjenih naroda, u kojoj je sudjelovala bivša hrvatska ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić i zbog jedne svoje izjave zaradila veliki pljesak, održana je u sjedištu UN-a u New Yorku i… »
Debata za šefa UN Jeremić: Imam plan za promene u UN i zato sam ovde
Pravda 13.07.2016
Bivši predsedavajući Generalne skupštine UN i nekadašnji ministar spoljnih poslova Srbije, Vuk Jeremić, izjavio je u debati kandidata za generalnog sekretara UN da veruje da su svetskoj organizaciji potrebne promene i da on ima plan za to. U prvoj… »
Jeremić: Imam plan za promene u UN
RTV 13.07.2016
NJUJORK - Bivši predsedavajući Generalne skupštine UN i nekadašnji ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić izjavio je u debati kandidata za generalnog sekretara UN, da veruje da su svetskoj organizaciji potrebne promene i da on ima plan za to. U… »
Vesti dana »

Kragujevac: Vremenska prognoza za narednu sedmicu (od 20. do 26. oktobra)
Pressek pre 48 minutajoš 22 povezane

Uživo Zelenski se još Nada tomahavku, dok Rusi bacaju prvu navođenu vazdušnu bombu na harkov!
Alo pre 1 satjoš 23 povezane