Повезане вести
Дебата кандидата за Генеалног секретара УН
Глас Америке 13.07.2016
Десет од укупно 12 кандидата за положај генералног секретара Уједињених нација учествовало је у дебати у седишту УН-а у Њујорку која је, први пут у историји, преношена уживо. Тиме се желело унети потпуну транспарентонст процеса… »
Керим и Лајчак остају у трци за место генералног секретара УН
РТС 13.07.2016
Иако се нису појавили на ноћашњој дебати у седишту УН, Срђан Керим и Мирослав Лајчак нису одустали од кандидатуре за место шефа Уједињених нација. Керим није желео да објашњава разлоге због којих ставове није сучелио са… »
Дебата у УН, Јеремић затражио подршку за промене
РТС 13.07.2016
Десет од укупно 12 кандидата за генералног секретара УН представило је ноћас своја виђења будућности светске организације у првој икада одржаној дебати током процеса избора шефа УН. Светској јавности представила су се и четири… »
Какав начин вођења је потребан УН-у и свијету?
Ал Јазеера 13.07.2016
У дебати кандидата за генералног секретара УН-а, коју преноси Ал Јазеера, говорили Весна Пусић, Вук Јеремић, Данило Туерк и Игор Лукшић. Десет од дванаест кандидата за мјесто генералног секретара Уједињених народа појавило се на… »
Јеремић: Имам план за промене УН (видео)
Вечерње новости 13.07.2016
У дебати кандидата за генералног секретара УН у Њујорку, српски представник Вук Јеремић је представио програм од 53 тачке и изјавио да верује да светска организација треба да се темељно промени. Бивши председседник Генералне… »
Одржано сучељавање кандидата за главног тајника УН-а; Пусић добила велики пљесак
СЕЕбиз 13.07.2016
ЗАГРЕБ - Дебата кандидата за дужност главног тајника Уједињених народа, у којој је судјеловала бивша хрватска министрица вањских и еуропских послова Весна Пусић и због једне своје изјаве зарадила велики пљесак, одржана је у… »
Дебата за шефа УН Јеремић: Имам план за промене у УН и зато сам овде
Правда 13.07.2016
Бивши председавајући Генералне скупштине УН и некадашњи министар спољних послова Србије, Вук Јеремић, изјавио је у дебати кандидата за генералног секретара УН да верује да су светској организацији потребне промене и да он има… »
Јеремић: Имам план за промене у УН
РТВ 13.07.2016
ЊУЈОРК - Бивши председавајући Генералне скупштине УН и некадашњи министар спољних послова Србије Вук Јеремић изјавио је у дебати кандидата за генералног секретара УН, да верује да су светској организацији потребне промене и да… »
Вести дана »

Одржана војна парада: Прелетели и француски рафали, приказан израелски лансер ракета великог домета
Бета пре 1 сатјош 106 повезаних

Терминал 2 аеродрома у Даблину евакуисан због "мера предострожности"
Еуроневс пре 15 минутајош 22 повезане

Руски напади "шахедима" и "искандерима" широм Украјине; Кијев узвратио ударом на нуклеарну електрану Запорожје
РТС пре 45 минутајош 25 повезаних