Povezane vesti
Asad: Putin mi nikada nije rekao da siđem sa vlasti
Dnevnik 14.07.2016
DAMASK: Sirijski predsednik Bašar Asad je danas izjavio da mu predsednik Rusije Vladimir Putin nikad nije pominjao predlog silaska sa vlasti, uprkos pritisku. zvaničnog Vašingtona da Asad napusti tu funkciju."Oni nikad nisu rekli ni reč na tu temu"… »
Asad: Putin nikad nije pomenuo silazak sa vlasti
Pravda 14.07.2016
DAMASK - Sirijski predsednik Bašar Asad je danas izjavio da mu predsednik Rusije Vladimir Putin nikad nije pominjao predlog silaska sa vlasti, uprkos pritisku zvaničnog Vašingtona da Asad napusti tu funkciju. "Oni nikad nisu rekli ni reč na tu temu"… »
Vesti dana »

Džimi Kimel se vraća na TV: Jednom od najpoznatijih svetskih voditelja oduzeta emisija zbog komentara o Kirku, oglasila se televizija
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Upravo na Blic TV (video) "drago mi je što do sada nisam postala majka" Andreana Čekić priznaje da možda to čudno zvuči: "Ne bih volela da moje dete nema oca pored sebe"
Blic pre 23 minutajoš 2 povezane

"Dokle god imaju uz sebe: Ameriku..." Šta će doneti zapadno priznanje Palestine? Izrael besni, oglasili se stručnjaci: "ovo nije moguće"
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Moskva napadnuta dronovima: Eksplozije zabeležene u brojnim četvrtima, zatvoreno nebo iznad grada
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Metalnom štanglom ga udarao u glavu: Užas u Zemun Polju: Ukrao mu mobilni telefon i novac
Blic pre 2 satajoš 1 povezana