Повезане вести

Сахрањен Горан Хаџић

Сахрањен Горан Хаџић

Дневник 14.07.2016
На новосадском Градском гробљу јуче је уз присуство неколико стотина људи сахрањен Горан Хаџић (58), бивши председник Републике Српске Крајине (РСК) и последњи хашки оптуженик. ког је наша држава изручила Трибуналу. Од… »
На новосадском гробљу: Сахрањен Горан Хаџић од њега се опростили Шешељ и Шаиновић

На новосадском гробљу: Сахрањен Горан Хаџић од њега се опростили Шешељ и Шаиновић

Курир 14.07.2016
НОВИ САД - Горан Хаџиċ (58), бивши председник Републике Српске Крајине и хашки оптуженик, сахрањен је данас поподне на новосадском Градском гробљу. Њега су на вечни починак испратили син Срећко Хаџиċ са мајком Живком, сестра… »
Шешељ и Шаиновић на сахрани Хаџића

Шешељ и Шаиновић на сахрани Хаџића

Мондо 14.07.2016
Некадашњи председник Републике Српске Крајине и хашки оптуженик Горан Хаџић сахрањен је данас на новосадском Градском гробљу. Фото: Сцреенсхот Хаџића су на последњи починак испратили син Срећко са мајком Живком, сестра… »
У четвртак сахрана Горана Хаџића

У четвртак сахрана Горана Хаџића

Вечерње новости 14.07.2016
Некадашњи председник РСК Горан Хаџић биће сахрањен у четвртак у Новом Саду. Од људи који су били на челу Крајине, жив само Милан Мартић. ГОРАН Хаџић (58), бивши председник Републике Српске Крајине (РСК) и хашки оптуженик… »
Када је одлазио у Хаг, само једно ме је молио: Сестра Горана Хаџића открила његову последњу жељу

Када је одлазио у Хаг, само једно ме је молио: Сестра Горана Хаџића открила његову последњу жељу

Курир 14.07.2016
Сестра Горана Хаџића Горанка рекла је да је жеља њеног брата била да буде сахрањен у родном селу Пачетину код Вуковара, али да то није могуће у садашњим околностима. "Када је Горан својевремено одлазио за Хаг рекао ми је, да… »

Вести дана »