Повезане вести

Сведок тужилаштва Ћанда и његова девојка, естрадна певачица, чекали у колима убицу Ћурувије?!

Сведок тужилаштва Ћанда и његова девојка, естрадна певачица, чекали у колима убицу Ћурувије?!

Курир 14.07.2016
Сведок тужилаштва тврди да је власника Дневног телеграфа убио Лука Пејовић, у чијој су пратњи били Зоран Давидовић Ћанда и „његова девојка, естрадна певачица, чији је отац после тога водио истрагу“. Сведок тужилаштва у поступку… »
Видео Прелевић за Курир: Драган Карлеуша био на челу истраге о убиству Ћурувије, а истраге није било

Видео Прелевић за Курир: Драган Карлеуша био на челу истраге о убиству Ћурувије, а истраге није било

Курир 14.07.2016
Божидар Прелевић, министар унутрашњих послова у прелазној Влади Србије и оснивач групе "Поскок", чији је задатак био расветљавање политичких убистава, није желео да коментарише исказ сведока тужилаштва пред Специјалним судом… »
Сведок тужилаштва разбеснео јк, а она ударила на Курир: Позвала фанове да тероришу наше новинаре!

Сведок тужилаштва разбеснео јк, а она ударила на Курир: Позвала фанове да тероришу наше новинаре!

Курир 14.07.2016
Тврдње сведока тужилаштва, које је Курир данас објавио, а у којима се наводи да је у ликвидацију новинара и власника Дневног телеграфа Славка Ћурувије наводно умешана и певачица Јелена Карлеуша, изазвале су њену жестоку и… »
Бранка Прпа за Курир: Ћурувију је убила државна безбедност!

Бранка Прпа за Курир: Ћурувију је убила државна безбедност!

Курир 14.07.2016
Историчарка Бранка Прпа, која је једини сведок очевидац убиства новинара Славка Ћурувије, реагујући на исказ сведока тужилаштва на суђењу за убиство власника Дневног телеграфа, каже за Курир да је апсолутно јасно да је убица… »
Видео бивши председник Одбора за безбедност Мирчић за Курир: Драган Карлеуша је лопов и криминалац!

Видео бивши председник Одбора за безбедност Мирчић за Курир: Драган Карлеуша је лопов и криминалац!

Курир 14.07.2016
Бивши председник скупштинског Одбора за безбедност и народни посланик СРС у новом сазиву парламента Милорад Мирчић, реагујући на исказ сведока тужилаштва о убиству Славка Ћурувије, за Курир каже да је најчудније што се у целом… »
Видео Мркоњић негира исказ сведока тужилаштва Не знам ко је Лука Пејовић, нека и мене позову на суд

Видео Мркоњић негира исказ сведока тужилаштва Не знам ко је Лука Пејовић, нека и мене позову на суд

Курир 14.07.2016
Милутин Мркоњић негира тврдње сведока тужилаштва да је платио убиство Славка Ћурувије, тврдећи да не зна ни ко је Лука Пејовић, а демантује и да је икада у животу коментарисао убиство власника Дневног телеграфа. "Не знам о чему… »
Бивши начелник УБПОК Бањац за Курир: Бранка Прпа је препознала Луку Пејовића као убицу Ћурувије!

Бивши начелник УБПОК Бањац за Курир: Бранка Прпа је препознала Луку Пејовића као убицу Ћурувије!

Курир 14.07.2016
Бивши начелник УБПОК Бора Бањац, који је у време убиства Славка Ћурувије био начелник криминалистичке службе на Савском венцу, реагујући на сведочење сведока тужилаштва на суђењу за убиство власника Дневног телеграфа, каже за… »

Вести дана »