Povezane vesti

Svedok tužilaštva Ćanda i njegova devojka, estradna pevačica, čekali u kolima ubicu Ćuruvije?!

Svedok tužilaštva Ćanda i njegova devojka, estradna pevačica, čekali u kolima ubicu Ćuruvije?!

Kurir 14.07.2016
Svedok tužilaštva tvrdi da je vlasnika Dnevnog telegrafa ubio Luka Pejović, u čijoj su pratnji bili Zoran Davidović Ćanda i „njegova devojka, estradna pevačica, čiji je otac posle toga vodio istragu“. Svedok tužilaštva u postupku koji se… »
Video Prelević za Kurir: Dragan Karleuša bio na čelu istrage o ubistvu Ćuruvije, a istrage nije bilo

Video Prelević za Kurir: Dragan Karleuša bio na čelu istrage o ubistvu Ćuruvije, a istrage nije bilo

Kurir 14.07.2016
Božidar Prelević, ministar unutrašnjih poslova u prelaznoj Vladi Srbije i osnivač grupe "Poskok", čiji je zadatak bio rasvetljavanje političkih ubistava, nije želeo da komentariše iskaz svedoka tužilaštva pred Specijalnim sudom, ali je za Kurir… »
Svedok tužilaštva razbesneo jk, a ona udarila na Kurir: Pozvala fanove da terorišu naše novinare!

Svedok tužilaštva razbesneo jk, a ona udarila na Kurir: Pozvala fanove da terorišu naše novinare!

Kurir 14.07.2016
Tvrdnje svedoka tužilaštva, koje je Kurir danas objavio, a u kojima se navodi da je u likvidaciju novinara i vlasnika Dnevnog telegrafa Slavka Ćuruvije navodno umešana i pevačica Jelena Karleuša, izazvale su njenu žestoku i krajnje neprimerenu… »
Branka Prpa za Kurir: Ćuruviju je ubila državna bezbednost!

Branka Prpa za Kurir: Ćuruviju je ubila državna bezbednost!

Kurir 14.07.2016
Istoričarka Branka Prpa, koja je jedini svedok očevidac ubistva novinara Slavka Ćuruvije, reagujući na iskaz svedoka tužilaštva na suđenju za ubistvo vlasnika Dnevnog telegrafa, kaže za Kurir da je apsolutno jasno da je ubica država i da su u… »
Video bivši predsednik Odbora za bezbednost Mirčić za Kurir: Dragan Karleuša je lopov i kriminalac!

Video bivši predsednik Odbora za bezbednost Mirčić za Kurir: Dragan Karleuša je lopov i kriminalac!

Kurir 14.07.2016
Bivši predsednik skupštinskog Odbora za bezbednost i narodni poslanik SRS u novom sazivu parlamenta Milorad Mirčić, reagujući na iskaz svedoka tužilaštva o ubistvu Slavka Ćuruvije, za Kurir kaže da je najčudnije što se u celom slučaju kao… »
Video Mrkonjić negira iskaz svedoka tužilaštva Ne znam ko je Luka Pejović, neka i mene pozovu na sud

Video Mrkonjić negira iskaz svedoka tužilaštva Ne znam ko je Luka Pejović, neka i mene pozovu na sud

Kurir 14.07.2016
Milutin Mrkonjić negira tvrdnje svedoka tužilaštva da je platio ubistvo Slavka Ćuruvije, tvrdeći da ne zna ni ko je Luka Pejović, a demantuje i da je ikada u životu komentarisao ubistvo vlasnika Dnevnog telegrafa. "Ne znam o čemu pričate. Takve… »
Bivši načelnik UBPOK Banjac za Kurir: Branka Prpa je prepoznala Luku Pejovića kao ubicu Ćuruvije!

Bivši načelnik UBPOK Banjac za Kurir: Branka Prpa je prepoznala Luku Pejovića kao ubicu Ćuruvije!

Kurir 14.07.2016
Bivši načelnik UBPOK Bora Banjac, koji je u vreme ubistva Slavka Ćuruvije bio načelnik kriminalističke službe na Savskom vencu, reagujući na svedočenje svedoka tužilaštva na suđenju za ubistvo vlasnika Dnevnog telegrafa, kaže za Kurir da je… »

Vesti dana »