Povezane vesti
Seksi Karleuša pokidala u finalu "Zvezda Granda", pogledajte šta je guzom radila u Sarajevu! (video)
Telegraf 16.07.2016
Izazvala je JK euforiju u "Zetri", a publici se predstavila u veoma provokativnom izdanju. Izazvala je Jelena Karleuša, sasvim očekivano, pravu euforiju kada se, tokom sinoćnjeg spektakularnog finala “ Zvezda Granda“, pojavila na sceni sarajevske… »
Ovako je drugoplasirani Fatmir reagovao, kad je čuo da je u finalu "Zvezda Granda" Ibro Bublin pobedio! (VIDEO)
Telegraf 16.07.2016
Izuzetno napeto finalno veče u "Zvezdama Granda" donelo je više nego napetu završnicu. Dramatično je bilo finale “ Zvezda Granda” u dvorani “Zetra” u Sarajevu. Na kraju, Ibro Bublin je, posle napete završnice, pobedio, a Fatmir Sulejmani je… »
Ibro (17), pobednik Zvezda Granda: Ima vremena za devojke, škola mi je najvažnija (foto) (VIDEO)
Telegraf 16.07.2016
- Znao sam da imam veliku podršku iz Bosne, iz Beograda, ali ovoliko glasača nisam očekivao - otkriva uzbuđeni Ibro u razgovoru za Telegraf. Fantastični Ibro Bublin, momak od 17 godina koji, i dok peva i kad daje intervju, odaje utisak zrelog… »
Emotivno: Brena i Saša Popović se sreli s porodicom kojoj su poklonili kuću pre 30 godina (FOTO)
Telegraf 16.07.2016
- Porodica Jovic iz Maglaja - napisala je folk zvezda koja se fotografisala s njima. Lepa Brena bila je sinoć prisutna na finalu “Zvezda Granda” u Sarajevu, gde je pobedio Ibro Bublin. Ona se u Bosni i Hercegovini srela s mnogim ljudima, ali i sa… »
Vesti dana »
Goran Ješić: Režima se više niko ne plaši, plamen solidarnosti se širi Srbijom
Insajder pre 2 satajoš 1 povezana
Olaf Šolc: Napad na božićnom sajmu u Magdeburgu biće detaljno istražen
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Crnogorska policija uhapsila šest albanskih državljana: Osumnjičeni da su napali zaposlene na trajektnom prelazu
Blic pre 2 satajoš 1 povezana