Povezane vesti

FK Crvena Zvezda: Zašto je potrošen naš novac?

Dnevnik 16.07.2016
FK Crvena Zvezda izdala je saopštenje u kome pita zašto je Sportsko društvo potrošilo. novac koji je generalni sponzor Gazprom namenio fudbalskoj sekciji. Ruski gigant uplatio je 500.000 evra u utorak, kako bi klub mogao spremno da dočeka kontrolu… »

Zvezda: Sportsko društvo potrošilo naš novac od „Gasproma"

Politika 16.07.2016
Fudbalski klub Crvena zvezda izdao je saopštenje u kojem navodi da je prošao monitoring UEFA, ali i ujedno upitao zašto je Sportsko društvo potrošilo sav novac pristigao od generalnog sponzora „Gasproma” za fudbalsku sekciju kako bi se rešio… »

FKCZ pita SDCZ: Zašto je potrošen naš novac?

B92 16.07.2016
FK Crvena Zvezda izdala je saopštenje u kom pita zašto je Sportsko društvo kluba potrošilo novac koji je generalni sponzor Gazprom namenio fudbalskoj sekciji. Ruski gigant uplatio je 500.000 evra u utorak, kako bi klub mogao spremno da dočeka… »

Zvezda ljuta: Gde je naš novac od Gasproma?

Mondo 16.07.2016
Klub iz Ljutice Bogdana uputio oštro saopštenje na adresu sportskog društva. Fudbalski klub Crvena zvezda prošao je kroz još jedan proces UEFA monitoringa, zaključno sa petkom, 15. julom. Iz tog razloga, šampion Srbije obratio se svom generalnom… »

Sportsko društvo Crvena zvezda uzelo 500.000 evra namenjenih Fudbalskom klubu i ugrozilo dobijanje UEFA licence

Sportski žurnal 16.07.2016
Crvena zvezda pored takmičarskih ima i mnogo drugih obaveza ovog leta, a svakako najveća, najozbiljnija i najbitnija je UEFA monitoring. Tim povodom Zvezda je izdala i zvanično saopštenje: "Crvena Zvezda kao i svi klubovi koji imaju UEFA licencu su… »

SD Crvena zvezda dovelo u opasnost licencu Uefa

Beta 16.07.2016
Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da je Sportsko društvo (SD) Crvena zvezda "stvorilo opasnost" da se ostane bez licence Evropske fudbalske unije (Uefa), pošto je potrošilo sva sredstva koje je za fudbalski klub uplatila kompanija… »

Ko je Zvezdi ukrao sa računa pola miliona evra?

Vesti online 16.07.2016
Crvena zvezda pored takmičarskih ima i mnogo drugih obaveza ovog leta, a svakako najveća, najozbiljnija i najbitnija je UEFA monitoring. Tim povodom srpski šampion je izdao i zvanično saopštenje koje prenosimo u celosti. "Crvena Zvezda kao i svi… »

FK Zvezda: Sportsko društvo potrošilo 500.000 evra od "Gasproma", ali smo uspeli da sačuvamo licencu

Večernje novosti 16.07.2016
Od “Gasproma” smo dobili 500.000 evra, ali je SD to iskoristilo za svoje potrebe, nisu prebacili FK. Ipak, uspeli smo ličnim vezama i pozajmicama da dođemo do sredstava - navodi se u saopšenju. Nije Crvena zvezda bila toliko daleko od nedobijanja… »

ŠOK - Zvezdina licenca pod znakom pitanja!?

Sportske.net 16.07.2016
Fudbalski klub Crvena zvezda ponovo se nalazi u velikim problemima jer je nije izvesno da će do ponedeljka uspeti da namiri dugovanja zbog kojih bi mogla da ostane bez evrolicence. Aktuelni šampion Srbije započeo je sezonu pobedom nad Valetom na Malti… »

Opet problem sa licencom: Novac od sponzora potrošen pre nego što je legao na račun

Hot sport 16.07.2016
Fudbalski klub Crvena zvezda ponovo se našao u velikom problemu, zbog zaostalih obaveza prema bivšim igračima i poveriocima. Isti problem mučio je crveno – bele i prošle sezone, kada nisu dobili licencu za mečeve na međunarodnoj sceni. Kada je… »

Oglasila se Zvezda: "Sportsko društvo dovelo u pitanje licencu"

Sportske.net 16.07.2016
Fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se tokom popodneva zvaničnim saopštenjem povodom pitanja vezanih za evrolicencu i priznao da je SD Crvena zvezda napravilo veliki problem. Aktuelni šampion Srbije našao se u jako neprijatnoj poziciji posle… »

Crvena zvezda grmi: Neko je skinuo sa računa pola miliona evra od Gasproma!

Mozzart sport 16.07.2016
Klub trebalo da dobije injekciju od generalnog sponzora, pare legle na račun, ali su potrošene pre nego što su prebačene fudbalskom klubu. Crvena zvezda nije u opasnosti da da izgubi licencu za UEFA takmičenje, prošla je monitoring evropske kuće… »

Lepe vesti za delije: Crvena zvezda prošla novi UEFA monitoring

Hot sport 16.07.2016
Crvena zvezda pored takmičarskih ima i mnogo drugih obaveza ovog leta, a svakako najveća, najozbiljnija i najbitnija je UEFA monitoring. Iz fudbalskog kluba Crvena zvezda stiglo je zvanično saopštenje povodom vesti da je novac namenjen klubu potrošen… »

Vesti dana »