Povezane vesti

Sačuvaj nas Bože: Tadić razmišlja da l' će na predsedničke izbore

Sačuvaj nas Bože: Tadić razmišlja da l' će na predsedničke izbore

Vesti online 17.07.2016
Bivši predsednik Srbije Boris Tadić, koji je predsedničke izbore uspeo da izgubi od bivšeg radikala Tomislava Nikolića, izjavio je da nije doneo odluku da se neće kandidovati na predsedničkim izborima 2017. godine. On je još, u intervjuu za… »
Tadić: Vlast me se plaši, nismo hteli da prihvatimo zatvorenike iz Gvantanama, uradili smo nešto drugo...

Tadić: Vlast me se plaši, nismo hteli da prihvatimo zatvorenike iz Gvantanama, uradili smo nešto drugo...

Pravda 17.07.2016
BEOGRAD - Američka i evropska strana su nam predlagale, ali mi nismo hteli da primimo zatvorenike iz Gvantanama, rekao je u intervjuu za današnju "Politiku" lider Socijaldemokratske stranke i bivši predsednik Srbije Boris Tadić. On je rekao da… »
Tadić: Nudili su i nama zatvorenike

Tadić: Nudili su i nama zatvorenike

Danas 17.07.2016
Prihvat zatvorenika iz Gvantanama bio je tema u razgovorima predstavnika Srbije i SAD i 2009. godine, izjavio je Boris Tadić, koji je u to vreme bio predsednik Srbije, navodeći da su tada smatrali da to nije korisno za Srbiju. Tadić u razgovoru za… »

Pravda 17.07.2016
BEOGRAD - Američka i evropska strana su nam predlagale, ali mi nismo hteli da primimo zatvorenike iz Gvantanama, rekao je u intervjuu za današnju "Politiku" lider Socijaldemokratske stranke i bivši predsednik Srbije Boris Tadić. On je rekao da… »
Tadić: Vlast me se plaši

Tadić: Vlast me se plaši

Novi magazin 17.07.2016
Američka i evropska strana su nam predlagale, ali mi nismo hteli da primimo zatvorenike iz Gvantanama, rekao je u intervjuu za današnju "Politiku" lider Socijaldemokratske stranke i bivši predsednik Srbije Boris Tadić. On je rekao da tadašnje vlasti… »
Tadić: Ne treba ići na ujedinjenje sa DS

RTV 17.07.2016
BEOGRAD - Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) i bivši predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da ne treba ići na ujedinjenje sa Demokratskom strankom (DS), već da je bolje formiranje unije demokratski opredeljenih stranaka. "Mislim da ne… »

SEEbiz 17.07.2016
BEOGRAD - Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) i bivši predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da ne treba ići na ujedinjenje sa Demokratskom strankom (DS), već da je bolje formiranje unije demokratski opredeljenih stranaka. "Mislim da ne… »

Vesti dana »