Povezane vesti

Emotivna: Evo šta je rasplakalo Cecu na nastupu u Bugarskoj

Emotivna: Evo šta je rasplakalo Cecu na nastupu u Bugarskoj

Blic 18.07.2016
Pevačica Ceca Ražnatović počela je promoviju novog albuma "Autogram", a tokom nastupa se rasplakala. - Za mene je to bio baš intenzivan doživljaj, krenule su mi suze! Mislila sam, Bože sad kad mi se razmaže šminka… A to je bilo na početku… »
Ohrabrila sve dame: Ceca otkrila istinu o lepoti i fotošopu koja će vas iznenaditi (VIDEO)

Ohrabrila sve dame: Ceca otkrila istinu o lepoti i fotošopu koja će vas iznenaditi (VIDEO)

Story 18.07.2016
Folk diva započela je turneju kojom promoviše novi album, a već na prvom nastupu nije mogla da sakrije emocije. Poznata pevačica zaplakala je tokom koncerta u Bugarskoj, a nakon toga otvoreno je govorila o svojim stavovima o lepoti. Za mene je to bio… »
Ceca iskreno o svom izgledu: Nemam noge od metar i dvadeset, ne dorađujem se u fotošopu! (video)

Ceca iskreno o svom izgledu: Nemam noge od metar i dvadeset, ne dorađujem se u fotošopu! (video)

Svet & Skandal 18.07.2016
Ceca Ražnatović započela je svoju turneju na kojoj promoviše svoj album “Autogram”. Pevačica je turneju otpočela u u Plovdivu nastupom koji je vrlo emotivno doživela. “Za mene je to bio baš intenzivan doživljaj, krenule su mi suze! Mislila… »
Bugari rasplakali Cecu na koncertu

Bugari rasplakali Cecu na koncertu

Večernje novosti 17.07.2016
Nastup srpske zvezde u Plovdivu: Mnogi obožavaoci su se na nastupu pojavili s transparentima na kojima je pisalo "Ceco, volim te", što je folk zvezdu veoma dirnulo, a ona im se odužila sjajnim koncertom. NAJVEĆA balkanska folk zvezda Svetlana Ceca… »

Vesti dana »