Povezane vesti
Emotivna: Evo šta je rasplakalo Cecu na nastupu u Bugarskoj
Blic 18.07.2016
Pevačica Ceca Ražnatović počela je promoviju novog albuma "Autogram", a tokom nastupa se rasplakala. - Za mene je to bio baš intenzivan doživljaj, krenule su mi suze! Mislila sam, Bože sad kad mi se razmaže šminka… A to je bilo na početku koncerta i… »
Ohrabrila sve dame: Ceca otkrila istinu o lepoti i fotošopu koja će vas iznenaditi (VIDEO)
Story 18.07.2016
Folk diva započela je turneju kojom promoviše novi album, a već na prvom nastupu nije mogla da sakrije emocije. Poznata pevačica zaplakala je tokom koncerta u Bugarskoj, a nakon toga otvoreno je govorila o svojim stavovima o lepoti. Za mene je to bio baš… »
Ceca iskreno o svom izgledu: Nemam noge od metar i dvadeset, ne dorađujem se u fotošopu! (video)
Svet & Skandal 18.07.2016
Ceca Ražnatović započela je svoju turneju na kojoj promoviše svoj album “Autogram”. Pevačica je turneju otpočela u u Plovdivu nastupom koji je vrlo emotivno doživela. “Za mene je to bio baš intenzivan doživljaj, krenule su mi suze! Mislila sam, Bože sad… »
Bugari rasplakali Cecu na koncertu
Večernje novosti 17.07.2016
Nastup srpske zvezde u Plovdivu: Mnogi obožavaoci su se na nastupu pojavili s transparentima na kojima je pisalo "Ceco, volim te", što je folk zvezdu veoma dirnulo, a ona im se odužila sjajnim koncertom. NAJVEĆA balkanska folk zvezda Svetlana Ceca… »
Vesti dana »

Slučaj “Železnice”: Poslanici vladajuće koalicije prijavili bivše funkcionere zbog pada nadstrešnice
Serbian News Media pre 33 minutajoš 10 povezanih

Putnička vozila na Batrovcima čekaju četiri sata, na GP Šid dva sata
Euronews pre 1 satjoš 10 povezanih

Austrijska državna televizija: Vučić taktizira nasiljem i dijalogom, a EU ćuti
N1 Info pre 1 satjoš 2 povezane

Nikezić poručio Malom: EXPO je sinonim za korupciju, odmah zaustaviti rad na njemu
Novi magazin pre 1 satjoš 4 povezane