Повезане вести
Ивана носи српску заставу у Рију!
Спортске.нет 19.07.2016
Олимпијска вицешампионка у стрељаштву из Лондона Ивана Максимовић Анђушић носиће заставу Србије на свечаној церемонији отварања Олимпијских игара у Рију. То је одлучио је Олимпијски комитет Србије (ОКС) на данашњој седници… »
Ивана Анђушић Максимовић носиће заставу Србије у Рију
Политика 19.07.2016
Олимпијској вицешампионки из Лондона у дисциплини мк пушка тростав припала част да на отварању Олимпијских игара предводи наше спортисте у свечаном дефилеу. Извршни одбор Олимпијског комитета Србије одлучио је да заставу Србије… »
Како је Ивана Максимовић реаговала кад је чула да ће носити барјак Србије у Рију
24 Сата 19.07.2016
Погледајте нову епизоду емисије "Спорт на Блиц". блицтв_рс/маин 1 хттп://рингиеррс.адоцеан.пл/ад.ксмл?ид=36ЗГ.4мЛ4лРоВдКСПвцнс.ПцтјГ7Qв5.ЛмнАцјQФЛ7тј.в7/кеи=%ТАГС%/аоцодетипе=1 НАСЛОВНА… »
Ивана Анђушић Максимовић носиће заставу Србије на отварању ОИ: Донеће ми срећу у Рију
Вечерње новости 19.07.2016
Ово је једван велики сан и пресрећна сам што ми је Олимпијски комитет указао поверење - каже Ивана. НА челу српске делегације у Рију резервисано је место за Ивану Анђушић Максимовић. После реченице Новака Ђоковића којом је… »
Коначно! Ево ко ће носити заставу Србије на Олимпијским играма
24 Сата 19.07.2016
Иако су многи претпостављали да ће Новак Ђоковић носити заставу Србије на отварању Олимпијских игара, та част је припала Ивани Максимовић - Анђушић. То је и коначна одлука Олимпијског комитета Србије, из којег је најављено да… »
Анђушић Максимовић: Велика част, испунио ми се сан
Бета 19.07.2016
Српска репрезентативка у стрељаштву Ивана Андјушиц Максимовић рекла је да јој је велика част што ће носити заставу на отварању Олимпијских игара у Рио де Жанеиру , као и да је тако остварила свој велики сан. "Јако сам срећна… »
ОКС: Ивана Максимовић ће у Рију носити српску заставу
Хот спорт 19.07.2016
Олимпијска вицешампионка у стрељаштву из Лондона Ивана Максимовић Анђушић носиће заставу Србије на свечаној церемонији отварања Олимпијских игара у Рију, одлуцио је Олимпијски комитет Србије (ОКС). Одлука је донета на дашњој… »
Ивана носи заставу!
Вести онлине 19.07.2016
Олимпијска вицешампионка у стрељаштву из Лондона, освајачица 100. медаље за нашу земљу, Ивана Максимовић Анђушић, носиће заставу Србије на свечаној церемонији отварања Олимпијских игара у Рију де Жанеиру, одлучио је… »
Ивана Анђушић Максимовић носи заставу Србије у Рију
Нови магазин 19.07.2016
Заставу Србије на отварану Олимпијских игара у Рио де Жанеиру носиће стрељашица Ивана Анђушић Максимовић, саопштио је данас национални комитет. Анђушић Максимовић освојила је сребрну медаљу на Олимпијским играма у Лондону пре… »
Изненадићете се одлуком ко ће носити заставу Србије на Играма!
Спортал блиц 19.07.2016
Олимпијски комитет Србије објавио је да ће Ивана Максимовић-Анђушић носити заставу на отварању Игара у Рију. @ица_силверлади носиће заставу Србије на церемонији отварања ОИ у @Рио2016_ен #ТеамСербиа #НаПутуЗаРио #РоадТоРио… »
Вести дана »

Мандић и Кнежевић присуствовали паради, опозиција поручује да је одлука Војске Црне Горе да учествује „срамна“
Данас пре 6 сатијош 1 повезана

Председник изнео бројеве: Колико је људи присуствовало војној паради у Београду, а колико је протестовало
Данас пре 4 сатијош 2 повезане

Лепо време још неколико дана, а онда стиже кошава, РХМЗ се огласио: Од среде пад температуре, ево где ће прво захладнети
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана

Званично од данас! Нова накнада за радне визе за САД ступа на снагу: Ево за кога не важе и колико ће коштати
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана