Povezane vesti
Ivana nosi srpsku zastavu u Riju!
Sportske.net 19.07.2016
Olimpijska vicešampionka u streljaštvu iz Londona Ivana Maksimović Anđušić nosiće zastavu Srbije na svečanoj ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Riju. To je odlučio je Olimpijski komitet Srbije (OKS) na današnjoj sednici Izvršnog odbora, a… »
Ivana Anđušić Maksimović nosiće zastavu Srbije u Riju
Politika 19.07.2016
Olimpijskoj vicešampionki iz Londona u disciplini mk puška trostav pripala čast da na otvaranju Olimpijskih igara predvodi naše sportiste u svečanom defileu. Izvršni odbor Olimpijskog komiteta Srbije odlučio je da zastavu Srbije na svečanom… »
Kako je Ivana Maksimović reagovala kad je čula da će nositi barjak Srbije u Riju
24 Sata 19.07.2016
Pogledajte novu epizodu emisije "Sport na Blic". blictv_rs/main 1 http://ringierrs.adocean.pl/ad.xml?id=36ZG.4mL4lRoWdXPwcns.PctjG7Qw5.LmnAcjQFL7tj.v7/key=%TAGS%/aocodetype=1 NASLOVNA… »
Ivana Anđušić Maksimović nosiće zastavu Srbije na otvaranju OI: Doneće mi sreću u Riju
Večernje novosti 19.07.2016
Ovo je jedvan veliki san i presrećna sam što mi je Olimpijski komitet ukazao poverenje - kaže Ivana. NA čelu srpske delegacije u Riju rezervisano je mesto za Ivanu Anđušić Maksimović. Posle rečenice Novaka Đokovića kojom je saopštio da neće… »
Konačno! Evo ko će nositi zastavu Srbije na Olimpijskim igrama
24 Sata 19.07.2016
Iako su mnogi pretpostavljali da će Novak Đoković nositi zastavu Srbije na otvaranju Olimpijskih igara, ta čast je pripala Ivani Maksimović - Anđušić. To je i konačna odluka Olimpijskog komiteta Srbije, iz kojeg je najavljeno da će se održati… »
Anđušić Maksimović: Velika čast, ispunio mi se san
Beta 19.07.2016
Srpska reprezentativka u streljaštvu Ivana Andjušic Maksimović rekla je da joj je velika čast što će nositi zastavu na otvaranju Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru , kao i da je tako ostvarila svoj veliki san. "Jako sam srećna. Ovo je velika čast… »
OKS: Ivana Maksimović će u Riju nositi srpsku zastavu
Hot sport 19.07.2016
Olimpijska vicešampionka u streljaštvu iz Londona Ivana Maksimović Anđušić nosiće zastavu Srbije na svečanoj ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Riju, odlucio je Olimpijski komitet Srbije (OKS). Odluka je doneta na dašnjoj sednici Izvršnog… »
Iznenadićete se odlukom ko će nositi zastavu Srbije na Igrama!
Sportal blic 19.07.2016
Olimpijski komitet Srbije objavio je da će Ivana Maksimović-Anđušić nositi zastavu na otvaranju Igara u Riju. @ica_silverlady nosiće zastavu Srbije na ceremoniji otvaranja OI u @Rio2016_en #TeamSerbia #NaPutuZaRio #RoadToRio… »
Ivana Anđušić Maksimović nosi zastavu Srbije u Riju
Novi magazin 19.07.2016
Zastavu Srbije na otvaranu Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru nosiće streljašica Ivana Anđušić Maksimović, saopštio je danas nacionalni komitet. Anđušić Maksimović osvojila je srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu pre četiri godine… »
Ivana nosi zastavu!
Vesti online 19.07.2016
Olimpijska vicešampionka u streljaštvu iz Londona, osvajačica 100. medalje za našu zemlju, Ivana Maksimović Anđušić, nosiće zastavu Srbije na svečanoj ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Riju de Žaneiru, odlučio je Olimpijski komitet… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Slobodan Dnevnik pročitan ispred zgrade RTV-a, zatražene ostavke direktora i glavnog urednika: Studenti i maturanti održali javni čas u Pančevu
Nova pre 29 minutajoš 48 povezanih
Uprava Univerziteta u Beogradu sutra će zvanično odgovoriti na Vučićev poziv
Nova pre 3 satajoš 28 povezanih