Povezane vesti

Marina i Maja: Kako su na Tviteru i Fejsbuku doživeli "konceptualnu umetnost SNS"

Marina i Maja: Kako su na Tviteru i Fejsbuku doživeli "konceptualnu umetnost SNS"

Blic 22.07.2016
Bila je dovoljna jedna rečenica Maje Gojković, predsednice Skupštine Srbije, pa da se zapale društvene mreže. "Izložba SNS je konceptualna umetnost, tipa Marina Abramović." - Maja Gojković, jul 2016. pic.twitter.com/JYjSBLr6g9— TRIVAN… »
Maja Gojković o izložbi SNS: To je konceptualna umetnost tipa Marine Abramović

Maja Gojković o izložbi SNS: To je konceptualna umetnost tipa Marine Abramović

Radio 021 22.07.2016
Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković ocenila je da izložba Srpske napredne stranke "Necenzurisane laži" "ne predstavlja pritisak na medije već da svakom posetiocu omogućava da sam izvuče zaključke iz onoga što je video". Ona je za… »
Maja Gojković: Ne razumem što su besni zbog izložbe SNS-a, to je umetnost

Maja Gojković: Ne razumem što su besni zbog izložbe SNS-a, to je umetnost

Nova ekonomija 22.07.2016
Funkcionerka SNS-a Maja Gojović kaže da ne razume burne reakcije pojedinih predstavnika medija na izložbu "Necenzurisane laži" i odbacuje tvrdnje da izložba predstavlja pritisak. "To nije nikakav pritisak. Informativna služba moje stranke je na… »
Gojković: Ne razumem burne reakcije na izložbu

Gojković: Ne razumem burne reakcije na izložbu

Novi magazin 22.07.2016
Predsednica Narodne skupštine Srbije Maja Gojović izjavila je da ne razume burne reakcije pojedinih predstavnika medija na izložbu "Necenzurisane laži" i odbacila tvrdnje da to predstavlja pritisak. "To nije nikakav pritisak. Informativna služba moje… »

Vesti dana »