Povezane vesti

Đuričić: "Sampdorija je savršen izbor za mene"

Đuričić: "Sampdorija je savršen izbor za mene"

Sportske.net 23.07.2016
Srpski fudbaler Filip Đuričić rekao je danas da je Sampdorija pravi izbor za njega i da mu je čast što će igrati u Seriji A, za koju je ocenio da je jedna od najboljih na svetu. "Srećan sam što sam konačno ovde. Mislim da je Sampdorija savršen… »
Đuričić: Sampdorija pravi potez, želim da igram

Đuričić: Sampdorija pravi potez, želim da igram

Dnevnik 23.07.2016
Fudbalski reprezentativac Srbije Filip Đuričić izjavio je danas da je prelaskom u Sampdoriju napravio pravi potez jer je Serija A jedna od najjačih liga na svetu. Đuričić će narednih godinu dana igrati za tim iz Đenove kao pozajmljeni fudbaler… »
Sampdorija - savršena za Filipa

Sampdorija - savršena za Filipa

Mondo 23.07.2016
Srpski ofanzivac doputovao je u Italiju i zadužio opremu novog kluba. Foto: MN Press Filip Đuričić Srpski internacionalac Filip Đuričić stigao je u Đenovu i smatra da je napravio pravi izbor. Fudbaler Benfike, ustupljen Sampdoriji na pozajmicu… »
Đuričić: Sampdorija pravi potez, želim što više golova i asistencija

Đuričić: Sampdorija pravi potez, želim što više golova i asistencija

Hot sport 23.07.2016
Fudbalski reprezentativac Srbije Filip Đuričić izjavio je danas da je prelaskom u Sampdoriju napravio pravi potez jer je Serija A jedna od najjačih liga na svetu. Đuričić će narednih godinu dana igrati za tim iz Đenove kao pozajmljeni fudbaler… »
Đuričić: Sampdorija je moja luka sreće

Đuričić: Sampdorija je moja luka sreće

Mozzart sport 23.07.2016
„Želim da igram, da broji golove i asistencije“, poručio potencijalni reprezentativac Srbije. Fudbalski reprezentativac Srbije Filip Ðuričić izjavio je danas da je prelaskom u Sampdoriju napravio pravi potez jer je Serija A jedna od najjačih… »

Vesti dana »