Povezane vesti
Đuričić: "Sampdorija je savršen izbor za mene"
Sportske.net 23.07.2016
Srpski fudbaler Filip Đuričić rekao je danas da je Sampdorija pravi izbor za njega i da mu je čast što će igrati u Seriji A, za koju je ocenio da je jedna od najboljih na svetu. "Srećan sam što sam konačno ovde. Mislim da je Sampdorija savršen izbor za… »
Đuričić: Sampdorija pravi potez, želim da igram
Dnevnik 23.07.2016
Fudbalski reprezentativac Srbije Filip Đuričić izjavio je danas da je prelaskom u Sampdoriju napravio pravi potez jer je Serija A jedna od najjačih liga na svetu. Đuričić će narednih godinu dana igrati za tim iz Đenove kao pozajmljeni fudbaler Benfike, a… »
Sampdorija - savršena za Filipa
Mondo 23.07.2016
Srpski ofanzivac doputovao je u Italiju i zadužio opremu novog kluba. Foto: MN Press Filip Đuričić Srpski internacionalac Filip Đuričić stigao je u Đenovu i smatra da je napravio pravi izbor. Fudbaler Benfike, ustupljen Sampdoriji na pozajmicu, kaže da… »
Đuričić: Sampdorija je moja luka sreće
Mozzart sport 23.07.2016
„Želim da igram, da broji golove i asistencije“, poručio potencijalni reprezentativac Srbije. Fudbalski reprezentativac Srbije Filip Ðuričić izjavio je danas da je prelaskom u Sampdoriju napravio pravi potez jer je Serija A jedna od najjačih liga na… »
Đuričić: Sampdorija pravi potez, želim što više golova i asistencija
Hot sport 23.07.2016
Fudbalski reprezentativac Srbije Filip Đuričić izjavio je danas da je prelaskom u Sampdoriju napravio pravi potez jer je Serija A jedna od najjačih liga na svetu. Đuričić će narednih godinu dana igrati za tim iz Đenove kao pozajmljeni fudbaler Benfike, a… »
Vesti dana »
Ogromni požar kod Omiša se smirio, povređeno skoro 40 ljudi, sedmoro životno ugroženo
Insajder pre 2 minutajoš 26 povezanih
Počinje Gospojinski post – u čast i prema primeru Presvete Bogorodice
Glas Šumadije pre 42 minutajoš 11 povezanih
Američki stručnjaci saopštili šta se desilo na letu Rajanera kada je putnik iz Srbije umalo ispao kroz prozor
Radio 021 pre 1 satjoš 9 povezanih
Zoran Petrović, Jelena Aksić, Katarina Gaborović, Raiffeisen bank
Nova ekonomija pre 2 minutajoš 7 povezanih