Повезане вести

Вулин: Притисци постоје, Србија неће испуњавати туђе диктате

Вулин: Притисци постоје, Србија неће испуњавати туђе диктате

РТС 25.07.2016
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин рекао је за РТС да постоје притисци у вези са формирањем нове владе и да велике силе имају увек своје захтеве и желе да их мање државе испуне… »
Вулин: Велике силе врше велики притисак на Вучића, али он слуша народ

Вулин: Велике силе врше велики притисак на Вучића, али он слуша народ

Нова економија 25.07.2016
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Србије Александар Вулин изјавио је да постоје притисци у вези са формирањем нове Владе и да велике силе увек имају захтеве, али да Србија неће испуњавати туђе диктате… »
Вулин: Велики притисци на Вучића, сигуран сам да ће издржати

Вулин: Велики притисци на Вучића, сигуран сам да ће издржати

Политика 25.07.2016
Било неправилности у Јури и Геоксу. Лидер Покрета социјалиста Александар Вулин изјавио је данас да постоје притисци на мандатара Александра Вучића у погледу формирања владе и да је сигуран да ће мандатар издржати притиске и да… »
Смањује се број илегалних улазака у Србију

Смањује се број илегалних улазака у Србију

Нови магазин 25.07.2016
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин изјавио је данас да у Србији има око 3.000 миграната, а да број илегалних прелазака са територије Бугарске и Македоније опада. Вулин је рекао да је број… »
Вулин: Велики притисци на Вучића, сигуран сам да ће издржžати

Вулин: Велики притисци на Вучића, сигуран сам да ће издржžати

Правда 25.07.2016
Лидер Покрета социјалиста Александар Вулин изјавио је данас да постоје притисци на мандатара Александра Вучића у погледу формирања владе и да је сигуран да ће мандатар издржати притиске и да ће водити Владу Србије, као што су и… »

Вести дана »