Повезане вести
Паспаљ о дометима "орлова" у Рију
Вести онлине 25.07.2016
Може ли Србија до медаље на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру? Многи би рекли "да", али са Немењом Бјелицом и Бобаном Марјановићем, којих неће бити на највећој спортској смотри на свету. Ипак, ни пре две године нико пуленима… »
Кошаркаши Србије испраћени на ОИ: Вратићемо се на велика врата
Вечерње новости 25.07.2016
Селектор Ђорђевић: Наше амбиције су веома велике, идемо да се побијемо за медаљу. Пре доласка у Рио, “орлови” играју припремни турнир у Аргентини. ИСПРАЋАЈ кошаркаша Србије на Олимпијске игре у Рију, пре којих ће одиграти… »
'Орлови' кренули на олимпијски турнир у Рио
Ал Јазеера 25.07.2016
Кошаркашка репрезентација Србије отишла је у Бразил преко Аргентине, гдје ће одиграти посљедњи предолимпијски турнир. Вицепрвак свијета, кошаркашка репрезентација Србије, у понедјељак је кренула на олимпијску експедицију. Са… »
Јелена Јанковић: Увек сам почаствована када треба да представљам Србију
Спортски журнал 25.07.2016
По четврти пут ће тенисерка Јелена Јанковић учествовати на Играма. - И четврти пут сам се најежила. Увек сам почаствована када треба да представљам Србију. Даћу максимум да освојим медаљу и обрадујем свој народ. Имамо одличне… »
Кошаркаши отпутовали на игре: Ђорђевић: Побићемо се за медаљу!
Спортал блиц 25.07.2016
Наши кошаркаши кренули су пут Рија где ће се, после 12 година, такмичити на Олимпијским играма, али их најпре чека наступ на контролном турниру у Аргентини. Фото: М. Метлаш / РАС Србија Александар Ђорђевић Селектор Александар… »
‘Орлови’ одлетели по медаљу: Сале о понашању, Тео обећао најбољу кошарку, Радуљица изненађен
Хот спорт 25.07.2016
Кошаркашка репрезентација Србије последњи пут се обратила српској јавности пред далек пут у Аргентину, а затим и Рио де Жанеиро. Експедиција српске кошаркашке селекције данас се последњи пут обратила јавности пред укрцавање у… »
Јунаци! Напред у славу!
Мондо 25.07.2016
Кошаркашка репрезентација Србије отпутовала је за Аргентину. "Идемо да се побијемо за медаљу", поручује селектор Ђорђевић. "Орлови" су одлетели у Јужну Америку. Кошаркашка репрезентација Србије кренула је у понедељак са… »
Срећно, ''Орлови''! Можете ви то!
Спортске.нет 25.07.2016
Наши најбољи кошаркаши отиснули су се данас пут Јужне Америке, где ћемо их наредног месеца у Рију гледати и свим срцем навијати за њих на Олимпијским играма. Селектор кошаркашке репрезентације Србије Александар Ђорђевић рекао… »
Кошаркаши отпутовали у Рио са великим амбицијама
Нови магазин 25.07.2016
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Александар Ђорђевић рекао је данас да ће екипа на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру представљати земљу на прави начин, и истакао је да су амбиције тима јако велике. "Хвала Олимпијском… »
Радуља: Да се опет вратимо на велика врата
Мондо 25.07.2016
"Нисмо навикли на овакве испраћаје", искрен је центар репрезентације Србије уочи пута за Јужну Америку. Кошаркашка репрезентација Србије отпутовала је у понедељак за Аргентину, где ће ове недеље учествовати на припремном… »
Узбуђење пред Рио: Јанковићева: Најежила сам се, а нисам ни кренула
Спортал блиц 25.07.2016
Тенисерка Јелена Јанковић рекла је да ће на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру учинити све да освоји медаљу. Фото: Тањуг/АП Јелена Јанковић “Већ сам се најежила, а нисам ни кренула. Стварно сам почаствована што ћу учествовати… »
Вести дана »

Предраг Мијатовић ушао у вербални сукобу са навијачима Партизана
Данас пре 25 минутајош 37 повезаних

(Мапа): Србију ће тачно овог дана надвити црни облаци! Позната детаљна прогноза, РХМЗ упалио метеоаларм, пазите се ове две опасне појаве
Блиц пре 59 минутајош 24 повезане

Велики заокрет: - Британија данас признаје Палестину! Израел бесни, из Америке пљуште критике
Блиц пре 1 сатјош 19 повезаних