Повезане вести

Епилог састанка у Партизану: ''Шта рећи''?!

Епилог састанка у Партизану: ''Шта рећи''?!

Спортске.нет 25.07.2016
Дан после разочаравајућег старта у Суперлиги и освојеног бода против Бачке (или изгубљена два), у Хумској је данас одржан састанак челних људи клуба и спортског сектора на челу са тренером Иваном Томићем. Како смо и објавили… »
Иван Томић остаје тренер

Иван Томић остаје тренер

Дневник 25.07.2016
Тренер фудбалера Партизана Иван Томић преживео је још једно посртање екипе у новој сезони.Он је добио подршку клупских челника иако је био спреман да поднесе оставку. Реми црно – белих са Бачком разгневио је навијаче који су… »
Ивица Илиев: Погрешио сам са бомбама!

Ивица Илиев: Погрешио сам са бомбама!

Моззарт спорт 25.07.2016
„И Бјековић је правио грешке, али је подржавао Станојевића и Крстајића“, каже спортски директор Партизана. Партизан и Иван Томић не могу више заједно. Види то сваки навијач црно-белих, било да седи на западној, источној или грми… »
Илиев: Било би неозбиљно сад мењати

Илиев: Било би неозбиљно сад мењати

Хот спорт 25.07.2016
– Размишљали смо шта може да се промени и побољша. Генерално, нико није потенцирао тему око статуса тренера. Разумем да је моменат и да хоће многи да нападају, што је било многих у историји Партизана. Били су порази као против… »
Челници Партизана убедили Томића да остане

Челници Партизана убедили Томића да остане

Вечерње новости 25.07.2016
У Хумској после пет сати састанчења одлучено да не дође до промене на клупи. Илиев: Било би неозбиљно и неодговорно да сада нешто мењамо. Подићи ћемо морал екипи. НАВИЈАЧИ Партизана су у финишу и по завршетку утакмице са… »
Погледајте шта су "гробари" поручили Томићу и како су постројавали играче

Погледајте шта су "гробари" поручили Томићу и како су постројавали играче

Вести онлине 25.07.2016
"Гробари" су после меча у Новом Саду против дебитанта у Супер лигхи, Бачке, тражили оставке Ивана Томића и управе клуба. Ништа се од тога није догодило. Сви су на броју у Хумској. Навијачи Партизана грмели су после меча на… »
Бјековић за "Блиц" о стању у Партизану: Наравно да нема промена, а Илиев каже да сам ја неуспешан

Бјековић за "Блиц" о стању у Партизану: Наравно да нема промена, а Илиев каже да сам ја неуспешан

Спортал блиц 25.07.2016
После Партизанове нуле од резултата и игре, у Лиги Евроре где се саплео испао већ на првом кораку од Заглебја, као и ремија без голова у 1. колу Суперлиге против Бачке, заседало се више од четири часа на стадиону у Хумској и -… »
Ништа од смена у Партизану: "Блиц" анализа: Нула од игре и голова

Ништа од смена у Партизану: "Блиц" анализа: Нула од игре и голова

Спортал блиц 25.07.2016
У понедељак је у Хумској одржан састанак челника ФК Партизан и спортског сектора, а једина тема био је катастрофалан старт сезоне. Иако је састанак трајао пуних четири сата, крупних одлука није било, а Иван Томић ће остати… »
Илиев: Неозбиљно је сада мењати

Илиев: Неозбиљно је сада мењати

Мондо 25.07.2016
Дуг састанак челника клуба и спортског сектора за епилог је имало да Иван Томић ОСТАЈЕ тренер Партизана. Прочитајте изјаву Ивице Илиева! Меч против Бачке у 1. колу Суперлиге Србије, ипак, није био последњи за тренера Ивана… »
Вишесатни преговори и коначна одлука: Томић остаје!

Вишесатни преговори и коначна одлука: Томић остаје!

Моззарт спорт 25.07.2016
Партизан пружио поверење актуелном шефу струке. Навијачи су вређали и тражили главе, али Партизанова управа остала је доследна раније изреченом ставу: Иван Томић има подршку руководства у Хумској и остаје на клупи црно-белих! То… »
Гробари играчима: Како вас није срамота? (видео)

Гробари играчима: Како вас није срамота? (видео)

Мондо 25.07.2016
Снимак после утакмице Бачка - Партизан, на којем се чују како навијачи Партизана говоре играчима... свашта! "Осим господина са бројем 22 и бројем 25, сви остали сте пич****!". Фото: ИоуТубе/Сцреенсхот Нису се још ни смириле… »
Аларм у Партизану: У току хитан састанак у Хумској! (видео)

Аларм у Партизану: У току хитан састанак у Хумској! (видео)

Хот спорт 25.07.2016
Фудбалери Партизана катастрофално су отворили нову сезону, а после ремија против Бачке у Новом Саду у Хумској је тренутно у току састанак који ће донети одговоре на многа питања. Спрема ли се шок-терапија у Партизану? Ко зна… »

Вести дана »