Povezane vesti
Na listi "loših direktora" APR-a popisano 570 firmi
RTS 25.07.2016
Lista loših direktora pred oči svih zainteresovanih građana izašla je pre nepuna dva meseca, a na njoj je, prema podacima Agencije za privredne registre, već popisano 570 firmi. U Centralnoj evidenciji privremenih ograničenja pravnih lica registrovanih u… »
Na listi "loših direktora" 570 firmi
RTV 25.07.2016
BEOGRAD - Lista loših direktora pred oči svih zainteresovanih građana izašla je pre nepuna dva meseca, a na njoj je, prema podacima Agencije za privredne registre, već popisano 570 firmi. U Centralnoj evidenciji privremenih ograničenja prava lica… »
Na listi "loših direktora" APR-a već popisano 570 firmi
Dnevnik 25.07.2016
Lista loših direktora pred oči svih zainteresovanih građana izašla je pre nepuna. dva meseca, a na njoj je, prema podacima Agencije za privredne registre, već popisano 570 firmi. U Centralnoj evidenciji privremenih ograničenja prava lica registrovanih u… »
Vesti dana »
"Moja najveća greška je što se nisam udaljio" Šapić drži pres konferenciju nakon incidenta: "Došlo je do fizičkog napada na mene i branio sam se"
Blic pre 10 minutajoš 101 povezana
Milivojević (DS): Iza Studentske liste stoji većinska Srbija koja će razvlastiti mafiju
Pravo u centar pre 34 minutajoš 23 povezane
Od bolesti srca i krvnih sudova u Srbiji dnevno umre 128 ljudi
Serbian News Media pre 1 satjoš 14 povezanih
Mediji traže od suda da blokira zabranu njihovog pristupa Beloj kući do konačnog rešenja slučajaja
Serbian News Media pre 1 satjoš 9 povezanih