Povezane vesti

Han demantuje Erdogana: Turskoj smo isplatili 100 miliona evra

Blic 26.07.2016
Evropski komesar za susedsku politiku i proširenje Johanes Han odbacio je danas tvrdnje predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana prema kojima je toj zemlji, u okviru sporazuma o izbeglicama sa EU, do sada isplaćeno svega milion do dva od tri… »

Erdogan: Turski narod želi vraćanje smrtne kazne

Blic 26.07.2016
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je da turski birači žele vraćanje smrtne kazne posle neuspelog pokušaja puča, navodeći da je njegovo da sluša. Erdogan je rekao kasno sinoć za nemačku televizuju ARD da "u demokratiji narod… »

Hahn demantuje Erdogana: Isplatili smo više od 100 miliona eura

Al Jazeera 26.07.2016
Ranije je Erdogan izjavio da će Ankara ispuniti obećanja iz sporazuma o migrantima sa EU, ali da je Unija ta koja se ne drži dogovora. Evropski komesar za proširenje Johannes Hahn odbacio je tvrdnje predsjednika Turske Recepa Tayyipa Erdogan a prema… »

Han demantuje Erdogana: Ispaltili smo više od 100 miliona evra

Dnevnik 26.07.2016
BEČ: Evropski komesar za susedsku politiku i proširenje Johanes Han odbacio je danas tvrdnje predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana prema kojima je toj zemlji, u okviru sporazuma o izbeglicama sa EU, do sada isplaćeno svega milion do dve od tri… »

Han demantuje Erdogana: Isplatili smo 100 miliona evra

RTV 26.07.2016
BEČ - Evropski komesar za susedsku politiku i proširenje Johanes Han odbacio je danas tvrdnje predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana prema kojima je toj zemlji, u okviru sporazuma o izbeglicama sa EU, do sada isplaćeno svega milion do dve od tri… »

EU demantuje Erdogana: Isplatili smo više od 100 miliona evra

RTS 26.07.2016
Zvaničnici Evropske unije odbacuju tvrdnje predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana prema kojima je toj zemlji, u okviru sporazuma o izbeglicama sa EU, do sada isplaćeno svega milion do dva od obećanih tri milijardi evra. "To je potpuno netačno. Mi… »

Erdogan: Narod želi smrtnu kaznu, moram da ih slušam

Novi magazin 26.07.2016
Turski narod želi da se ponovno uvođenje smrtne kazne i onaj ko predvodi zemlju mora da ih sluša, izjavio je danas predsednik Redžep Tajip Erdogan, uprkos upozorenjima evropskih zvaničnika da bi takav korak stopirao put Ankare ka EU. "Šta danas… »

"Narod želi smrtnu kaznu, moram da slušam"

RTV 26.07.2016
BERLIN - Turski narod želi da se ponovno uvođenje smrtne kazne i onaj ko predvodi zemlju mora da ih sluša, izjavio je danas predsednik Redžep Tajip Erdogan, uprkos upozorenjima evropskih zvaničnika da bi takav korak stopirao put Ankare ka EU. "Šta… »

Erdogan o migrantima: Ispunjavamo obećanja, a šta radi EU

Politika 26.07.2016
BERLIN – Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je da će Ankara ispuniti obećanja iz sporazuma o migrantima sa Evropskom unijom, ali je naveo da je Unija ta koja se ne drži dogovora. „Jednu stvar želim jasno da kažem - što se tiče… »

Erdogan poručuje da će poštovati sporazum o migrantima i dovodi u pitanje postupanje EU

SEEbiz 26.07.2016
BERLIN - Turski predsjednik Tayyip Erdogan poručio je u ponedjeljak da će Turska održati svoje obećanje dano Europskoj uniji vezano uz izbjeglice, ali i da je EU propustila održati svoj dio pogodbe. EU je u ožujku sklopila sporazum da će Turskoj… »

Erdogan: Turski narod hoće smrtnu kaznu, moram da ih slušam

Vesti online 26.07.2016
Turci želi da se ponovo uvede smrtna kazna i onaj ko predvodi zemlju mora da poštuje te želje, izjavio je u ponedeljak predsednik Redžep Tajip Erdogan, uprkos upozorenjima evropskih zvaničnika da bi takav korak stopirao put Ankare ka EU. - Šta danas… »

Uzalud pretnje EU, Erdogan: Moram da slušam turski narod

B92 26.07.2016
Berlin -- Turski narod želi da se ponovo uvede smrtna kazna i onaj ko predvodi zemlju mora da ih sluša, izjavio je predsednik Redžep Tajip Erdogan. Erdoganova izjava dolazi uprkos upozorenjima evropskih zvaničnika da bi takav korak stopirao put Ankare… »

Erdogan ne popušta: Turski narod želi smrtnu kaznu, moram da ih slušam!

Pravda 26.07.2016
BERLIN - Turski narod želi da se ponovno uvođenje smrtne kazne i onaj ko predvodi zemlju mora da ih sluša, izjavio je danas predsednik Redžep Tajip Erdogan, uprkos upozorenjima evropskih zvaničnika da bi takav korak stopirao put Ankare ka EU. "Šta… »

Erdogan o migrantima: Ispunjavamo obećanja, a šta radi EU?

Blic 26.07.2016
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je da će Ankara ispuniti obećanja iz sporazuma o migrantima sa Evropskom unijom, ali je naveo da je Unija ta koja se ne drži dogovora. - Jednu stvar želim jasno da kažem - što se tiče izbegličkog… »

Vesti dana »

Rusija, Srbija i špijuniranje: Šta znamo do sada

Danas pre 9 satijoš 5 povezanih

Na današnji dan, 21. novembar

B92 pre 34 minutajoš 1 povezana

Partizan u Top 16 fazi Evrokupa

Danas pre 7 satijoš 2 povezane