Povezane vesti

Islamska država objavila snimak napadača iz Anzbaha

RTS 26.07.2016
Islamska država je objavila snimak na kojem se Sirijac koji se razneo u baru u nemačkom gradu Anzbahu zaklinje na vernost Islamskoj državi i obećava da nemački narod "neće moći mirno da spava". Video je rano jutros objavila islamistička agencija… »

Nemci, nećete mirno spavati: Islamska država objavila snimak napadača iz Ansbaha

Blic 26.07.2016
Islamska država objavila je snimak na kom se Sirijac koji se razneo u baru u nemačkom gradu Ansbahu i ranio 15 ljudi, zaklinje na vernost ID i obećava da nemački narod "neće moći mirno da spava". Video je objavila rano jutros islamistička agencija… »

Nemci neće moći mirno da spavaju: ID objavila snimak poruke teroriste iz Anzbaha!

Kurir 26.07.2016
BERLIN, - Islamska država objavila je snimak na kom se Sirijac Muhamed Dalel (27) koji se razneo u baru u nemačkom gradu Anzbahu i ranio 15 ljudi. Dalel je na se na snimku zaklinje na vernost ID i obećava da nemački narod "neće moći mirno da spava"… »

Novi snimak ID: Nemački narod neće moći mirno da spava

B92 26.07.2016
Berlin -- Islamska država objavila je snimak na kom se Sirijac koji se razneo u baru u nemačkom gradu Anzbahu i ranio 15 ljudi, zaklinje na vernost ID. Sirijac na snimku obećava da nemački narod "neće moći mirno da spava". On je rekao i da je želeo… »

"Nemački narod neće moći mirno da spava"

Vesti online 26.07.2016
Islamska država objavila je snimak na kom se Sirijac koji se razneo u baru u nemačkom gradu Ansbahu i ranio 15 ljudi, zaklinje na vernost džihadistima. Sirijac na snimku obećava da nemački narod "neće moći mirno da spava" Video je objavila u utorak… »

Nemci neće moći mirno da spavaju: ID objavila snimak poruke teroriste iz Anzbaha! (video)

Pravda 26.07.2016
BERLIN, - Islamska država objavila je snimak na kom se Sirijac Muhamed Delel (27) koji se razneo u baru u nemačkom gradu Anzbahu i ranio 15 ljudi. Delel je na se na snimku zaklinje na vernost ID i obećava da nemački narod "neće moći mirno da spava"… »

Video poruka Nemcima napadača iz Ansbaha

Mondo 26.07.2016
Islamska država objavila je snimak na kom se Sirijac koji se razneo u baru u nemačkom gradu Ansbahu i ranio 15 ljudi, zaklinje na vernost ISIS-u i obećava da nemački narod "neće moći mirno da spava". Foto: youtube/printscreen Video je objavila rano… »

ID objavila snimak zakletve napadača iz Anzbaha

RTV 26.07.2016
BERLIN - Islamska država objavila je snimak na kom se Sirijac koji se razneo u baru u nemačkom gradu Anzbahu i ranio 15 ljudi, zaklinje na vernost ID i obećava da nemački narod "neće moći mirno da spava". Video je objavila rano jutros islamistička… »

ID objavila snimak napadača iz Anzbaha

Novi magazin 26.07.2016
Islamska država objavila je snimak na kom se Sirijac koji se razneo u baru u nemačkom gradu Anzbahu i ranio 15 ljudi, zaklinje na vernost ID i obećava da nemački narod "neće moći mirno da spava". Video je objavila rano jutros islamistička agencija… »

Vesti dana »