Povezane vesti

Dodik: Izetbegović i nije nekakva institucija

B92 26.07.2016
Banjaluka -- Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da neće biti nikakvog sastanka SNSD-a i Stranke demokratske akcije. Međutim, kako kaže, spreman je za razgovore na nivou - predsednik Republike Srpske sa Predsedništvom BiH. Dodik je to… »

Dodik: Izetbegović nije institucija, on je samo član Predsedništva BiH

RTS 26.07.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik kaže da neće biti nikakvog sastanka SNSD-a i Stranke demokratske akcije, ali da je spreman za razgovore na nivou - predsednik Republike Srpske sa Predsedništvom BiH. Dodik je za Radio-televiziju Republike… »

Dodik: Neće biti stranačkog sastanka

RTV 26.07.2016
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik kaže da neće biti nikakvog sastanka SNSD-a i Stranke demokratske akcije, ali da je spreman za razgovore na nivou - predsednik Republike Srpske sa Predsedništvom BiH. Dodik je to izjavio je za Radio… »

Dodik spreman samo za razgovor s Predsjedništvom BiH

Al Jazeera 26.07.2016
Predsjednik bh. entiteta RS i lider SNSD-a kaže da ta stranka nema otvorenih pitanja sa SDA-om te da neće ni biti sastanka. Predsjednik bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik izjavio je u utorak da neće biti nikakvog sastanka Saveza nezavisnih… »

Dodik: Spreman sam da razgovaram sa Predsedništvom BiH, Izetbegović i nije nekakva institucija

Blic 26.07.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je da neće biti nikakvog sastanka SNSD i SDA, ali da je spreman za razgovore na nivou - predsednik Republike Srpske sa Predsedništvom BiH. - Nikada mi nije bio problem da se sastanem sa Predsedništvom… »

Dodik odbrusio: Nemojte da nas potcenjujete RS neće biti ucenjena!

Pravda 26.07.2016
BANjA LUKA-SDA je ta koja smeta svim dobrim inicijativama i kriva je za lošu atmosferu, a ne SNSD, jer je SDA pokušala da ucenjuje Srpsku, poručio je predsednik RS i lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik. Predsednik Republike Srpske i… »

Dodik: Neću pristati da RS bude potcenjena i ucenjena

RTS 26.07.2016
SDA je ta koja smeta svim dobrim inicijativama i kriva je za lošu atmosferu, a ne SNSD, jer je SDA pokušala da ucenjuje Srpsku, poručio je predsednik RS i lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik. Predsednik Republike Srpske i lider… »

Vesti dana »