Povezane vesti
Terali radnike na poligraf i nikom ništa
Dnevnik 27.07.2016
Inspekcija rada Ministarstva za rad, zapošljavanje, socijalnu i boračku politiku obavila je vanredni inspekcijski nadzor u kompaniji. „Perutina Ptuj – Topiko” u Bačkoj Topoli nakon informacija o tome da su radnici podvrgnuti poligrafskom ispitivanju… »
Vulin: Prekovremeni rad samo po zakonu, poligraf za ispitvanje radnika nikako
Blic 27.07.2016
Inspekcija rada obavila je kontrolu kompanije "Geoks" i "Perutnina Ptuj" i utvrdila da je u "Geoksu" organizovan prekovremeni rad u većoj meri nego što predviđa zakon, dok je u "Perutnini" utvrđeno da zaista jeste izvršeno poligrafsko testiranje… »
Inspekcija: Poligraf nije za zaposlene
RTV 27.07.2016
BEOGRAD - Inspektor rada Odseka inspekcije u Subotici u utorak je poslodavcu u preduzeću "Perutnina Ptuj-Topiko" d.o.o." u Bačkoj Topoli ukazao da zaposleni nisu dužni da se podvrgavaju poligrafskom testiranju, a zbog odbijanja da to učine, ne smeju da… »
Bruka: Radnici u Perutnini Ptuj ispitivani na poligrafu
Večernje novosti 26.07.2016
Inspektori rada utvrdili firma iz Bačke Topole 17 radnika ispitivala na poligrafu, dok je jedan odbio to ispitivanje. BEOGRAD - Inspektori rada utvrdili su danas da je firma "Perutnina Ptuj-Topiko" iz Bačke Topole 21. juna 17 radnika ispitivala na… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 17 minutajoš 60 povezanih

Upravo na blic TV: Cene ogreva rastru, struja skuplja od 1. Oktobra: Kako da nam grejanje ove zime bude jeftinije
Blic pre 17 minutajoš 20 povezanih

Nato pokreće operaciju „Istočni čuvar“ nakon napada dronova na Poljsku
Pravda pre 53 minutajoš 29 povezanih

Protest zborova Novog Sada ispred zgrade pravosudnih organa povodom saslušanja policajca
N1 Info pre 5 satijoš 16 povezanih