Povezane vesti

Ana Nikolić se tajno udala

Ana Nikolić se tajno udala

Večernje novosti 28.07.2016
Pop pevačica i reper Stefan Ćurić izgovorili “da” u beogradskoj opštini Voždovac. POP pevačica Ana Nikolić (37) i reper Stefan Đurić Rasta (26) venčali su se u četvrtak u beogradskoj opštini Voždovac. Par se na večnu ljubav zakleo u… »
Udala se?!

Udala se?!

Mondo 28.07.2016
Ana Nikolić navodno se tajno udala za Stefana Đurića Rastu! Pevačica Ana Nikolić se navodno udala za repera koji je od nje mlađi 11 godina, saznaje "Pink.rs". MONDO TV SA ANOM: Fotografi mi se zavlače u dekolte! Venčanje je upriličeno u opštini… »
Ana Nikolić se udala za Rastu!

Ana Nikolić se udala za Rastu!

Tračara 28.07.2016
Ana Nikolić udala se danas za svog dečka, repera Stefana Đurića, poznatog kao Rasta Kavali. Portal Pink.rs prenosi da su se mladenci venčali danas u Opštini Voždovac i to u krugu najbližih prijatelja. Ani je kuma bila dugogodišnja prijateljica i… »
(Foto) udala se još jedna Ana: Nikolićeva se tajno venčala za repera!

(Foto) udala se još jedna Ana: Nikolićeva se tajno venčala za repera!

Kurir 28.07.2016
Pevačica Ana Nikolić konačno je izgovorila sudbonosno "da" svom izabraniku, reperu Stefanu Đuriću Rasti! Sam čin venčanja se dogodio u opštini Voždovac u krugu najbližih prijatelja. Par je rešio da se tajno venča u opštini Voždovac, a Ana je… »
Udala se Ana Nikolić: Pevačica izgovorila sudbonosno DA svom izabraniku Rasti! (FOTO)

Udala se Ana Nikolić: Pevačica izgovorila sudbonosno DA svom izabraniku Rasti! (FOTO)

Story 28.07.2016
Ljubav između popularne pevačica i repera se rodila tokom zajedničke saradnje na njenom poslednjem albumu, a danas je par stao na ludi kamen... Kako portal Pink.rs ekskluzivno saznaje, jedna od najpopularnijih pevačica Ana Nikolić konačno je… »
Udala se Ana Nikolić!

Udala se Ana Nikolić!

Vesti online 28.07.2016
Pevačica Ana Nikolić stala je na ludi kamen. cao, cao mala A photo posted by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Mar 12, 2016 at 12:39pm PST Ana se udala za svog dečka repera Stefana Đurića, pounatijeg kao Rasta Kavali, javio je "Pink". Sam čin… »

Vesti dana »