Повезане вести

Власта Велисављевић напунио 90 година: Не рачунајте да ћу ускоро да одем

Власта Велисављевић напунио 90 година: Не рачунајте да ћу ускоро да одем

Блиц 28.07.2016
Доајен српског глумишта Власта Велисављевић напунио је данас 90 година, а "Блиц" је био међу првима који је времешном глумцу честитао јубиларни рођендан. У разговору за "Блиц ТВ", Власта нам је открио да још увек није није добио… »
Пријатељи учинили гест вредан дивљења у част Шумахера

Пријатељи учинили гест вредан дивљења у част Шумахера

24 Сата 28.07.2016
Погледајте нову епизоду емисије "Спорт на Блиц". Пријатељи легендарног Михаела Шумахера послали су снажну поруку, као и челници ФК Спортинг из Лисабона, а ми смо угостили наше златне кошаркашице уочи одласка у Рио… »
Дијана и Срђан Ђоковић су снимљени како уживају на јахти

Дијана и Срђан Ђоковић су снимљени како уживају на јахти

24 Сата 28.07.2016
Дијана и Срђан Ђоковић су снимљени како уживају на јахти. Буквално. 24сата_рс/маин 1 хттп://рингиеррс.адоцеан.пл/ад.ксмл?ид=36ЗГ.4мЛ4лРоВдКСПвцнс.ПцтјГ7Qв5.ЛмнАцјQФЛ7тј.в7/кеи=%ТАГС%/аоцодетипе=1… »
Катарина Радивојевић се вратила у Београд - дали су јој улогу тетке

Катарина Радивојевић се вратила у Београд - дали су јој улогу тетке

24 Сата 28.07.2016
Глумица Катарина Радивјевић се вратила накратко у Србију због снимања серије "Убице мог оца" за РТС и тврди да јој нова улога прија, мада није оно на шта је навикла. цлип_рс/маин 1 1… »
Повратак: Катарина Радивојевић: Играм тетку и свиђа ми се то!

Повратак: Катарина Радивојевић: Играм тетку и свиђа ми се то!

Блиц 27.07.2016
Лепа глумица вратила се накратко у Србију због снимања серије „Убице мог оца“ за РТС и тврди да јој нова улога прија. Серија „Убице мога оца“ у режији Гаге Антонијевића окупила је врхунску екипу глумаца, међу којима је и… »

Вести дана »