Повезане вести
"Ја хтео о послу, они само о усташама и партизанима"
Вести онлине 31.07.2016
Технички премијер Хрватске Тихомир Орешковић каже да је, док је био премијер, желео да разговара о послу, променама и реформама, али да су се његови сарадници непрестано враћали на приче о усташама и партизанима, преноси данас… »
Орешковић: Ја о послу, други о усташама и партизанима
Ал Јазеера 31.07.2016
Када сам постао предсједник хрватске Владе, схватио сам да се овдје само прича, а мало ради, признао је Орешковић. Хрватски премијер у техничком мандату Тихомир Орешковић поручио је како се у Хрватској "само прича, а врло мало… »
"Ја о послу, они о усташама и партизанима"
РТВ 31.07.2016
ЗАГРЕБ - Технички премијер Хрватске Тихомир Орешковић каже да је, док је био премијер, желео да разговара о послу, променама и реформама, али да су се његови сарадници непрестано враћали на приче о усташама и партизанима… »
Орешковић: Хтео сам да причам о реформама, а они о усташама и партизанима
РТС 31.07.2016
Технички премијер Хрватске Тихомир Орешковић рекао је да је, док је био премијер, желео да разговара о послу, променама и реформама, али да су се његови сарадници непрестано враћали на приче о усташама и партизанима, преноси… »
Вести дана »
Зеленски одговорио Трампу на тему избора у Украјини: Спреман сам! Ускоро шаљемо ревидирани документ Америци, од Русије зависи
Курир пре 1 сатјош 31 повезана
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 1 сатјош 32 повезане
Више од 32.000 пријава за легализацију: Не смањује се интересовање грађана за акцију "Свој на своме"
Курир пре 31 минутајош 46 повезаних
Ценовници свих трговинских ланаца у Србији од данас могу да се провере једним кликом
Морава инфо пре 3 сатајош 30 повезаних