Povezane vesti
Nećemo prećutati: Vučić pisao glavešinama EU zbog otvorenog antisrpstva
Pravda 01.08.2016
Na vanrednoj konferenciji za štampu, premijer Srbije uputio je oštre kritike na račun Evropske unije, koje je, kako je naveo, stavio i u pismo poslato briselskim liderima. Premijer Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je uputio pismo… »
Vučić: Ogoljena antisrpska politika Hrvatske
Al Jazeera 01.08.2016
Aleksandar Vučić je uputio pismo zvaničnicima EU-a u kojem je izrazio zabrinutost zbog dešavanja u regiji. Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je uputio pismo zvaničnicima Evropske unije u kojem je izrazio zabrinutost zbog dešavanja u… »
Vučić uputio pismo zvaničnicima EU zbog Hrvatske
Slobodna Evropa 01.08.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je uputio pismo funkcionerima EU u kojem je izrazio zabrinutost zbog dešavanja u regionu i ukazao na ogoljenu antisrpsku politiku, u Hrvatskoj pre svega. Reč je o događajima koji ozbiljno… »
Vučić: Uputio sam pismo evropskim zvaničnicima zbog Hrvatske
N1 Info 01.08.2016
Mandatar za sastav nove Vlade Aleksandar Vučić kaže da je uputio pismo evropskim zvaničnicima u kojima ukazuje "na situaciju u regionu", i da očekuje reakciju EU. "U kasnim poslepodnevnim satima uputio sam pismo Žan Klod Junkeru, uputio sam pismo… »
Sednica Predsedništva SNS: Da li je ovo znak da Srbija dobija vladu?
Telegraf 01.08.2016
Mandatar Aleksandar Vučić u međuvremenu nije izneo nijedno ime ministara u budućoj vladi, ali je rekao da će sa mnogim ministrima nastaviti da radi. Predsedništvo Srpske napredne stranke sastaće se danas iza zatvorenih vrata, a očekuje se da je… »
Predsedništvo SNS-a o formiranju vlade Srbije
Slobodna Evropa 01.08.2016
Predsedništvo Srpske napredne stranke (SNS) razgovaraće u ponedeljak iza zatvorenih vrata o formiranju Vlade Srbije, prenose beogradski mediji. O zaključcima ovog stranačkog tela trenutno najjače partije u Srbiji trebalo bi da bude reči na press… »
Vesti dana »
BLOG Blokada Mosta slobode: Pesme, govori podrške i „pozitivna energija koja sve greje“
N1 Info pre 43 minutajoš 52 povezane
AP: Pad nadstrešnice izazvao široki antikorupcijski pokret i višemesečne ulične proteste u Srbiji
Beta pre 6 satijoš 44 povezane
Palestinsko društvo zatvorenika: Oslobođeni pokazuju znakove mučenja i gladi
Insajder pre 5 satijoš 23 povezane