Povezane vesti

Hrvatski mediji zgroženi srpskim narodnjacima: Zovu ih cajke, a evo šta naše pevačice kažu na to

Hrvatski mediji zgroženi srpskim narodnjacima: Zovu ih cajke, a evo šta naše pevačice kažu na to

Kurir 01.08.2016
Hrvatski portali objavili su tekstove u kojima se zgražavaju nad činjenicom da je srpska folk muzika i te kako zastupljena u Hrvatskoj. Autori tekstova šokirani su time što njihova omladina obožava narodnjake, iako to nije tajna, te se ne može reći… »
Sandra Afrika u šahovnici: Presrećna sam, dobro sam se provela!

Sandra Afrika u šahovnici: Presrećna sam, dobro sam se provela!

Kurir 01.08.2016
Pevačica Sandra Afrika, koja često nastupa širom Hrvatske, izazvala je ogromnu medijsku pažnju pevajući u dresu hrvatske reprezentacije. "I te kako sam popularna u Hrvatskoj i presrećna kada nastupam tamo. Muzika ne sme da bude barijera, već razlog… »
Baš je briga za zlurade komentare! Sandra Afrika: Opet ću pevati Hrvatima jer me obožavaju!

Baš je briga za zlurade komentare! Sandra Afrika: Opet ću pevati Hrvatima jer me obožavaju!

Svet & Skandal 01.08.2016
Najveće srpske zvezde, kako je preneo SVET, nastupale su proteklih dana na festivalu u Splitu pred nekoliko hiljada ljudi, a hrvatski mediji zgrađavaju se činjenicom da je folk muzika toliki popularna u njihovoj zemlji. Hrvati su šokirani time što… »
Hrvati ludi za srpskim narodnjacima

Hrvati ludi za srpskim narodnjacima

Vesti online 01.08.2016
Već godinama hrvatski mediji tvrde da srpska muzika ne prolazi kod njih. Hitovi naših pevača retko kada se mogu čuti na radio- stanicama, a na televizijama gostuju samo odabrani i mogu se nabrojati na prste jedne ruke. Međutim, situacija na terenu je… »

Vesti dana »