Povezane vesti
Hrvatski mediji zgroženi srpskim narodnjacima: Zovu ih cajke, a evo šta naše pevačice kažu na to
Kurir 01.08.2016
Hrvatski portali objavili su tekstove u kojima se zgražavaju nad činjenicom da je srpska folk muzika i te kako zastupljena u Hrvatskoj. Autori tekstova šokirani su time što njihova omladina obožava narodnjake, iako to nije tajna, te se ne može reći da su… »
Sandra Afrika u šahovnici: Presrećna sam, dobro sam se provela!
Kurir 01.08.2016
Pevačica Sandra Afrika, koja često nastupa širom Hrvatske, izazvala je ogromnu medijsku pažnju pevajući u dresu hrvatske reprezentacije. "I te kako sam popularna u Hrvatskoj i presrećna kada nastupam tamo. Muzika ne sme da bude barijera, već razlog da se… »
Baš je briga za zlurade komentare! Sandra Afrika: Opet ću pevati Hrvatima jer me obožavaju!
Svet & Skandal 01.08.2016
Najveće srpske zvezde, kako je preneo SVET, nastupale su proteklih dana na festivalu u Splitu pred nekoliko hiljada ljudi, a hrvatski mediji zgrađavaju se činjenicom da je folk muzika toliki popularna u njihovoj zemlji. Hrvati su šokirani time što… »
Hrvati ludi za srpskim narodnjacima
Vesti online 01.08.2016
Već godinama hrvatski mediji tvrde da srpska muzika ne prolazi kod njih. Hitovi naših pevača retko kada se mogu čuti na radio- stanicama, a na televizijama gostuju samo odabrani i mogu se nabrojati na prste jedne ruke. Međutim, situacija na terenu je… »
Vesti dana »

Ponovo uhapšen tviteraš Marko M., poznatiji kao Kristal Met Dejmon
Radio 021 pre 2 satajoš 58 povezanih

RHMZ izdao upozorenje za Bačku i Srem: Intenzivni pljuskovi sa grmljavinom i gradom
RTV pre 3 satajoš 45 povezanih

Orlići stigli u Beograd posle osvajanja zlata na EP (video)
Sportski žurnal pre 17 minutajoš 28 povezanih

Zelenski u Vašington vodi "tešku artiljeriju": Ovi lideri će prisustvovati sudbonosnom sastanku sa Trampom, danas samit Koalicije voljnih
Blic pre 2 minutajoš 188 povezanih

BLOG UŽIVO Privedena četiri studenta iz Niša, skupovi širom Srbije, komandir izdao naredbu da svi policajci stave fantomke
Nova pre 2 minutajoš 16 povezanih