Povezane vesti
Predstava Koštana premijerno u Tivtu 5. avgusta
Story 02.08.2016
Predstava Koštana premijerno će biti izvedena 5. avgusta u Tivtu, a reprize predstave odigraće se 6, 7, 8, i 10. avgusta u Budvi. Predstava "Koštana", u režiji Kokana Mladenovića premijerno će se pojaviti pred publikom na Ljetnjoj pozornici u Tivtu 5… »
Umesto Vreća, Mladenovićeva “Koštana” je Emina Elor
RTS 02.08.2016
Glumica Emina Elor tumačiće lik "Koštane" u istoimenoj predstavi Kokana Mladenovića, koji je trebalo da igra pevač sevdalinki Božo Vrećo, a koji se tokom prethodnog vikenda povukao iz projekta. Imam epilepsiju i ako me producenti tuže, imaće slučaj na… »
Božo Vrećo: Na sudu će imati bolesnog čoveka
Radio 021 02.08.2016
Bosanskohercegovački umetnik Božo Vrećo poručio je da će, ukoliko ga producenti predstave "Koštana" tuže, na sudu imati bolesnog čoveka. Naime, Vrećo je u "Koštani" Kokana Mladenovića trebalo da igra glavnu ulogu, a od projekta je odustao pet dana pre… »
Vrećo: Ako dođemo do suda, imaće borbu s bolesnim čovekom
RTV 02.08.2016
BEOGRAD - Imam epilepsiju i, ako me producenti tuže, imaće slučaj na sudu protiv bolesnog čoveka, napisao je umetnik iz Bosne i Hercegovine Božo Vrećo Tanjugu povodom najave tužbe producenata predstave "Koštana" u režiji Kokana Mladenovića zbog Vrećovog… »
Vesti dana »
RHMZ upozorava: Jaki pljuskovi, grmljavina i vetar nastavljaju se na području Beograda
Euronews pre 56 minutajoš 30 povezanih
SAD napale Iran nakon što je Teheran gađao brod u Ormuskom moreuzu
Beta pre 31 minutajoš 27 povezanih
"Jedan od najvećih ljudi koje sam poznavao" Tramp se oglasio nakon iznenadne smrti Grejema
Blic pre 21 minutajoš 21 povezana
Kad nema Mesija, čarobnjak je Alvarez: Argentina u polufinalu Svetskog prvenstva
BBC News pre 11 minutajoš 26 povezanih