Povezane vesti
Predstava Koštana premijerno u Tivtu 5. avgusta
Story 02.08.2016
Predstava Koštana premijerno će biti izvedena 5. avgusta u Tivtu, a reprize predstave odigraće se 6, 7, 8, i 10. avgusta u Budvi. Predstava "Koštana", u režiji Kokana Mladenovića premijerno će se pojaviti pred publikom na Ljetnjoj pozornici u Tivtu… »
Umesto Vreća, Mladenovićeva “Koštana” je Emina Elor
RTS 02.08.2016
Glumica Emina Elor tumačiće lik "Koštane" u istoimenoj predstavi Kokana Mladenovića, koji je trebalo da igra pevač sevdalinki Božo Vrećo, a koji se tokom prethodnog vikenda povukao iz projekta. Imam epilepsiju i ako me producenti tuže, imaće… »
Božo Vrećo: Na sudu će imati bolesnog čoveka
Radio 021 02.08.2016
Bosanskohercegovački umetnik Božo Vrećo poručio je da će, ukoliko ga producenti predstave "Koštana" tuže, na sudu imati bolesnog čoveka. Naime, Vrećo je u "Koštani" Kokana Mladenovića trebalo da igra glavnu ulogu, a od projekta je odustao pet… »
Vrećo: Ako dođemo do suda, imaće borbu s bolesnim čovekom
RTV 02.08.2016
BEOGRAD - Imam epilepsiju i, ako me producenti tuže, imaće slučaj na sudu protiv bolesnog čoveka, napisao je umetnik iz Bosne i Hercegovine Božo Vrećo Tanjugu povodom najave tužbe producenata predstave "Koštana" u režiji Kokana Mladenovića zbog… »
Vesti dana »
RTS: Kosovska policija pretresa kuće u Zubinom Potoku nakon oštećenja kanala
N1 Info pre 1 satjoš 32 povezane
Petković povodom eksplozije na KiM: "Nedopustiv i neprihvatljiv atak na osnovne životne potrebe Srba"
Euronews pre 1 satjoš 21 povezana
Gligorijević: Ne bih ponižava srednjoškolce da sam na mestu funkcionera, mladi su, imaju ideale
N1 Info pre 10 minutajoš 14 povezanih