Povezane vesti
Terzićeva: Cilj su oba finala u Riju /video/
Sportal blic 03.08.2016
Najmlađa članica naše atletske reprezentacije na Olimpijskim igrama je Amela Terzić. Ona je ispunila dve norme za Rio i trčaće na 1.500 i 800 metara. Foto: ASS / Promo Amela Terzić Terzićeva se pripremala na Kopaoniku, gde je imala sve neophodne uslove… »
Amela terzić: Očekujem mnogo u Riju
Hot sport 03.08.2016
Pripreme je prošla na Kopaoniku, a za sajt Atletskog saveza je rekla: – Očekujem od sebe mnogo. Cilj mi je da dođem do finala u obe discipline u prvim trkama, a tamo da dam sve od sebe. Bio mi je san da ispunim normu za OI, tako da mi je dodatna čast da… »
Amela Terzić: Očekujem mnogo od sebe
Mondo 03.08.2016
Najmlađa članica atletskog tima Srbije želi da izbori finala u dve discipline na Olimpijskim igrama u Riju. Foto: Guliver/Getty images/Ian MacNicol Amela Terzić sanjala je da ispuni olimpijsku normu, što je i uspela, ali se njene želje ne završavaju na… »
Vesti dana »
Onaj odozgo me čuva, znam da radim sve kako treba: Konferencija za medije koja je upalila Ameriku!
Hot sport pre 1 satjoš 45 povezanih
"Nemam više dugova! Mogu malo da se častim..." Hit izjava Srpkinje nakon poraza u finalu Australijan opena: Idem tamo da trošim pare!
Kurir pre 31 minutajoš 25 povezanih
Danas oblačno i hladno - u kojim delovima Srbije će padati ledena kiša, ali i sneg
N1 Info pre 2 satajoš 17 povezanih
Apostolović: Počećemo dijalog sa EK o usvojenim pravosudnim zakonima, to je naša obaveza
Danas pre 1 satjoš 10 povezanih
Stanje na putevima: AMSS upozorava vozače na klizave kolovoze i povremene padavine
Glas Zaječara pre 11 minutajoš 8 povezanih