Povezane vesti
FOTO, VIDEO: Majkl Felps u Riju sreo svog idola Novaka Đokovića
Radio 021 04.08.2016
Američki plivač i višestruki olimpijski prvak Majl Felps izjavio je da je u Olimpijskom selu u Riju imao priliku da sretne jednog od svojih sportskih idola - Novaka Đokovića. Najuspešniji sportista u istoriji Olimpijskih igara je novinarima… »
Foto-ubod: Kada jedan od najvećih olimpijskih šampiona traži fotku od Noleta (foto)
Hot sport 04.08.2016
Nema šta, Novak Đoković je definitivno jedna od najvećih sportskih zvezda u olimpijskom selu o čemu govori i sledeća vest. Naime, posle jednog od obraćanja novinarima srpski as se uputio u sobu da malo odmori. Usput je naleteo pored Majkla Felpsa… »
Felps sreo svog idola - Novaka Đokovića
Mondo 04.08.2016
Najuspešniji plivač u istoriji prišao je u olimpijskom selu najboljem teniseru sveta. Meeting of greatness with @MichaelPhelps @DjokerNole. #SwimUnited #22medals #CareerGrandSlam pic.twitter.com/nn3RRKQSSd— Scott Leightman (@scottleightman) 03… »
Najuspešniji olimpijac na svetu ima svog idola, a u pitanju je srpski sportista!
24 Sata 04.08.2016
Najuspešnji olimpijac na svetu Majkl Felps, osvajač čak 14 olimpijskih medalja, oktrio je da mu je jedan naš sportista veliki idol. "Vraćao sam se sa jednog intervjua i on je prošao pored mene. Rekao sam sebi 'Hej, to je Đoković'. Obično se u… »
Felps oduševljen susretom: Da li je to Novak? Moram da ga pozdravim! /foto/
Sportal blic 03.08.2016
Najbolji teniser sveta Novak Đoković i američki plivač Majkl Felps srdačno su se pozdravili u Olimpijskom selu. Foto: Reuters Sportisti sa svih meridijana želeli su fotografiju sa teniskim "brojem 1", ni američki barjaktar nije krio oduševljenje… »
Vesti dana »
(BLOG) Treći dan blokade tužilaštva u Novom Sadu: U petak akcija „15 minuta za 15 žrtava“
N1 Info pre 1 satjoš 196 povezanih
Međunarodni sud u Hagu izdao nalog za hapšenje Netanjahua, Galanta i lidera Hamasa
RTV pre 58 minutajoš 59 povezanih
Privođenje Alije Balijagića: Vraćali ga do kola - glumio u svom privođenju (VIDEO)
Novi magazin pre 3 satajoš 102 povezane