Povezane vesti
Maksimović Anđušić: Barjak nije uticao na moj rezultat
Večernje novosti 08.08.2016
Okrećem se još jednom preostalom takmičenju na Igrama. Držite mi palčeve. Hvala svima - poručila je Anđušić-Maksimović. Imala je Ivana Anđušić-Maksimović tu čast i privilegiju da nosi zastavu Srbije na otvaranju Olimpijskih igara, a posle… »
Ivana Maksimović: "Nošenje zastave nije uticalo na rezultat"
Sportske.net 08.08.2016
Ivana Maksimović nas uverava da to što je nosila zastavu na svečanoj ceremoniji otvaranja nema veze sa njenim rezultatom u Riju, koji je bio sasvim solidan. Ivana Maksimović je imala životnu priliku na ovim OI u Riju, što nikako nije mogla da… »
Ivana Maksimović: Nošenje zastave Srbije nije uticalo na moj takmičarski nastup!
Sportal blic 08.08.2016
Naša olimpijka Ivana Maksimović Anđušić zahvalila se svima koji su je podržali u odluci da nosi barjak Srbije na otvaranju Igara u Riju, iako je već sledećeg jutra po lokalnom vremenu imala takmičarski nastup. Foto: Tanjug/AP Ivana Maksimović… »
Vesti dana »
"Dozvolite da budem: Jasan..." Bajden naložio povećanje isporuke američkog oružja Ukrajini
Blic pre 34 minutajoš 13 povezanih
Šef Mosada predložio direktan napad na Iran; Najmanje 14 pripadnika sirijskih bezbednosnih snaga ubijeno u Tartusu
RTS pre 53 minutajoš 12 povezanih
Goga Sekulić pre hapšenja već prošla kroz agoniju i pakao: Bila van sebe, sve se saznalo
Mondo pre 34 minutajoš 10 povezanih
"Najbolji košarkaš na svetu, top 10 igrač svih vremena!" Legenda NBA lige se poklonila Jokiću (video)
Večernje novosti pre 28 minutajoš 10 povezanih