Povezane vesti

Srbija je tim: ‘Orlovi’ protiv Australije imaju vernu podršku naših Olimpijaca (foto)

Srbija je tim: ‘Orlovi’ protiv Australije imaju vernu podršku naših Olimpijaca (foto)

Hot sport 08.08.2016
Košarkaški turnir u Riju je jedan od najzanimljivijih, ne samo za ljubitelje ovog sporta i Olimpijskih igara, već i za takmičare iz drugih sportova. Tako je u meču koji košarkaši Srbije upravo igraju protiv selekcije Australije, na tribinama našli… »
Dame oduševile, "Orlovi" vam kidaju živce! (TVITOVI)

Dame oduševile, "Orlovi" vam kidaju živce! (TVITOVI)

Sportske.net 08.08.2016
Sportska javnost u Srbiji pomno prati dešavanja na košarkaškim terenima u Riju ove večeri, a naše reprezentativke za sada daju više razloga za zadovoljstvo ljubiteljima košarke. Obe košarkaške selekcije Srbije večeras igraju u sklopu drugog kola… »
Bogut: "Srbija među najboljima u Evropi, oni su pravi TIM"

Bogut: "Srbija među najboljima u Evropi, oni su pravi TIM"

Sportske.net 08.08.2016
Endrju Bogut imao je dosta reči hvale na račun naših košarkaša. Košarkaši Srbije večeras igraju protiv Australije na Olimpijskim igrama u Riju, a u redovima našeg protivnika je atmosfera na veoma visokom nivou. Oni su pobedili u prvom kolu… »
Endrju Bogut pred Srbiju: Čekaju me testiranja na drogu!

Endrju Bogut pred Srbiju: Čekaju me testiranja na drogu!

Hot sport 08.08.2016
Centar reprezentacije Australije Endrju Bogut istakao je da njegov tim čeka veoma teška utakmica sa Srbijom, a našalio se i na račun svoje dobre forme, iako je pred turnir bio povređen. – Biće definitivno teško. Srbija je jedna od najboljih ekipa… »
Srpkinje u ponedeljak protiv Portorikanki (22,05), Milena Rašić: Ne znam ni koga igra za njih

Srpkinje u ponedeljak protiv Portorikanki (22,05), Milena Rašić: Ne znam ni koga igra za njih

Sportski žurnal 08.08.2016
Ako se po jutru dan poznaje, trebalo bi ovo da budu nezaboravne Olimpijske igre za naše odbojkašice, koje su u prvom kolu, za svega 80 minuta, savladale Italiju sa 3:0 (27:25, 25:20, 25:23). Imajući u vidu to da je naredni rival Srbije autsajder u B… »

Vesti dana »