Povezane vesti
Džej priča da ga Šavija spopada: Nataša mu brutalno odgovorila! Evo šta je rekla o aferi s pevačem
Kurir 11.08.2016
Džej Ramadanovski nedavno je otkrio da ga je starleta Nataša Šavija spopadala na rođendanu njegovog prijatelja. Pevač tvrdi da mu se učesnica "Parova" bacila u zagrljaj kada ga je videla što je njega zbunilo. "Neka starleta Šavija me spopada. Ja… »
Šavija: Evo istine o "orlićima"!
Mondo 11.08.2016
Starleta se oglasila na Instagramu povodom priče da je mladim sportistima obećavala oralni seks. Nataša Šavija, starleta koja gradi pevačku i modnu karijeru, oglasila se na društvenim mrežama povodom priča plasiranih u domaćim tabloidima. Šaviju… »
Džej (ni)je zaljubljen: Spopada me neka starleta Nataša Šavija!
Svet & Skandal 11.08.2016
Džej Ramadanovski, kao i mnoge njegove kolege i koleginice, ima zakazane nastupe na crnogorskom primorju. On je na more došao sa unucima, koji obožavaju da se kupaju, te je pevač spojio lepo i korisno. Džej je prokomentarisao navode da je zaljubljen… »
Vesti dana »

Lideri EU o američkom planu za primirje u Ukrajini: Lopta je sada u ruskom dvorištu
Danas pre 8 satijoš 7 povezanih

Danas je 12. mart, a 500 metara od mesta ubistva Zorana Đinđića penzionisani pripadnici JSO pružaju podršku vlasti
Nova pre 36 minutajoš 6 povezanih

EU uvodi u aprilu kontracarine na američku robu u vrednosti od 26 milijardi evra
RTS pre 13 minutajoš 8 povezanih