Povezane vesti

Holivudski glumac u Sarajevu: De Niro kraj Miljacke

Holivudski glumac u Sarajevu: De Niro kraj Miljacke

Večernje novosti 12.08.2016
Dvostruki oskarovac prvi laureat nagrade za životno dela "Srce Sarajeva". Obišao grad pred otvaranje smotre. u glavnom gradu BiH još u subotu. “ VELIKA mi je čast ovo priznanje koje ću da nosim u srcu, jer Sarajevo jeste grad koji je sačuvao srce… »
(Kurir tv) Željko Joksimović na 22. Sarajevo Film Festivalu: Moj brat Robert De Niro je stigao!

(Kurir tv) Željko Joksimović na 22. Sarajevo Film Festivalu: Moj brat Robert De Niro je stigao!

Kurir 12.08.2016
Željko Joksimović se našao uz holivudskog glumca Roberta De Nira na otvaranju 22. Sarajevo Film Festivala. Pred ceremoniju svečanog otvaranja 22. SFF-a na Festivalskoj terasi kod Narodnog pozorišta Sarajevo upriličeno je neformalno druženje za… »
(Video, foto) sa osmehom na licu: Robert De Niro stigao u Sarajevo!

(Video, foto) sa osmehom na licu: Robert De Niro stigao u Sarajevo!

Kurir 12.08.2016
Glumac, reditelj i producent Robert De Niro stigao je u Sarajevo vidno raspoložen. Robert je u prepodnevnim satima privatnim avionom sleteo na sarajevski aerodrom. Glumac je stigao sa sinom, a njih dvojica su najpre bili na ručku u Vinoteci u društvu… »
De Niro u Sarajevu dolazak koji je dogovaran 10 godina

De Niro u Sarajevu dolazak koji je dogovaran 10 godina

Blic 12.08.2016
Holivudska zvezda i dvostruki oskarovac Robert Deniro stigao je u petak oko podneva u Sarajevo na 22. Filmski festival (12-20.8) gde će mu biti uručeno Počasno Srce Sarajeva za životno delo. Slavni glumac nije davao izjave za medije po dolasku u… »
De Niro dolazi po "Srce"

De Niro dolazi po "Srce"

Večernje novosti 12.08.2016
Holivudska zvezda i srpski autori NA 22. Sarajevo festivalu. DOLAZAK Roberta de Nira u Sarajevo glavni je događaj koji zaokuplja pažnju javnosti pred večerašnje otvaranje 22. filmskog festivala u ovom gradu. Dvostruki oskarovac i megazvezda… »
Danas se u Sarajevu otvara 22. filmski festival

Danas se u Sarajevu otvara 22. filmski festival

RTV 12.08.2016
SARAJEVO - U Sarajevu će večeras, paralelnim projekcijama filma Taxi driver u Narodnom pozorištu Sarajevu i u Letnjem bioskopu, biti otvoren 22. Sarajevo film festival (SFF). Publika će će imati priliku da pozdravi slavnog glumca Roberta de Nira… »

Vesti dana »