Povezane vesti
Obeleženo 210 godina od Boja na Mišaru
RTV 13.08.2016
ŠABAC - Polaganjem venaca i odavanjem počasti u selu u selu Mišaru kod Šapca, kod spomenika Karađorđu i mišarskim junacima, obeleženo je 210 godina od Boja na Mišaru. 103. Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin… »
Boj na Mišaru - 210 godina kasnije
Mondo 13.08.2016
Boj na Mišaru, koji se odigrao 13. avgusta 1806. godine, predstavljao je jednu od najznačajnijih pobeda ustanika nad jedinicama regularnih oružanih snaga Otomanskog carstva. Foto: Printscreen/YouTube Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna… »
Danas proslava 210 godina od Boja na Mišaru, na čelu Aleksandar Vulin
Blic 13.08.2016
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin, predvodiće danas državnu ceremoniju obeležavanja 210. godišnjice Boja na Mišaru. Nakon polaganja venaca i odavanja počasti, u selu Mišaru kod Šapca, kod spomenika Karađorđu i… »
Vremeplov: Boj na Mišaru
RTV 13.08.2016
NOVI SAD - Na današnji dan 1806. godine dogodio se boj na Mišaru, jedna je od najznačajnijih srpskih pobeda u Prvom srpskom ustanku. Ustanički vođa Karađorđe dočekao je Turke na uzvišenju kod sela Mišar nedaleko od Šapca. Napadu neuporedivo brojnijih… »
Vesti dana »
(Video) "Ne znam, udario me kamion brate!" Pojavio se snimak na kojem je navodno vozač koji je povređen u nesreći kod Umke: Sav krvav, iza njega razlupana kola
Blic pre 36 minutajoš 43 povezane
Ovo je pravi razlog zašto Putin ne prihvata Trampov mirovni predlog: Insajderi iz Kremlja tvrde da su otkrili konkretan motiv ruskog lidera
Kurir pre 26 minutajoš 44 povezane
Đedović Handanović razgovarala sa naftnim kompanijama o snabdevanju tržišta
NIN pre 2 satajoš 20 povezanih
"Naravno da sam gledao": Nikola Jokić digao Srbiju na noge, evo šta je poručio Alimpijeviću
Mondo pre 2 satajoš 55 povezanih
Oglasio se poznati analitičar: Srbija OVO neće dozvoliti, sekundarne sankcije Narodnoj banci Srbije su...
Telegraf pre 16 minutajoš 19 povezanih