Povezane vesti
Željko Joksimović: Ja sam de Nirov dugo skrivani brat od tetke
Tračara 13.08.2016
Sinoć je otvoren 22. po redu Filmski festival u Sarajevu, a crvenim tepihom ispred Narodnog pozorišta bosanske prestonice prošetao je bračni par Jovana i Željko Joksimović. Pevača i voditeljku su na otvaranju sačekali brojni obožavaoci, fotografi… »
Đuričko i Joksimović na otvaranju festivala u Sarajevu
RTS 13.08.2016
Na crvenom tepihu prilikom sinoćnjeg otvaranja 22. Sarajevskog filmskog festivala (SFF), osim svetske glumačke zvezde Roberta De Nira, pojavili su se i glumac Nikola Đuričko i srpski pevač Željko Joksimović sa suprugom. Bosansko-hercegovački… »
Željko Joksimović nasmejao Sarajlije: Ja sam dugo skrivani brat od tetke Roberta de Nira
Blic 12.08.2016
Bračni par Jovana i Željko Joksimović prošetali su crvenim tepihom ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu. U maniru svetskih zvezda, Željka i Jovanu su na crvenom tepihu, dočekali brojni obožavaoci, fotografi ali i predstavnici sedme sile, a… »
Vesti dana »
Orban najavio da će pozvati Netanjahua u Mađarsku, dan nakon naloga za hapšenje MKS-a
Beta pre 2 satajoš 50 povezanih
Saslušanje uhapšenih zbog tragedije u Novom Sadu: Na šta ukazuje spisak tužilaštva?
NIN pre 1 satjoš 32 povezane
Pogledajte kako će se snežni oblak kretati u Srbiji iz sata u sat: Sneg će prvo zavejati ove krajeve, upaljeni alarmi! Evo šta će biti za vikend! (foto)
Kurir pre 1 satjoš 33 povezane
Ruski napad dronovima na grad Sumi; Ukrajinski parlament otkazao sednicu zbog nove opasnosti od udara
RTS pre 29 minutajoš 31 povezana