Povezane vesti
Na koga je kivna Olivera Jevtić?
Mondo 15.08.2016
"U Rio sam došla bez trenera. Prepuštena sam sama sebi, kao pala sa Marsa", poručila je srpska maratonka sa Olimpijskih igara i iznela još sijaset zamerki na odnos Atletskog saveza Srbije prema njoj. Foto: MN Press Olivera Jevtić nije uspela da… »
Posledice Rija: Olivera Jevtić oplela po Atletskom savezu
Hot sport 15.08.2016
– Četiri godine sam odsutna s velikih takmičenja. Ne mojom krivicom, nego krivicom Atletskog saveza Srbije. Nisu me prijavili za svetska prvenstva u Moskvi i Pekingu, kao i na Evropsko u Cirihu, iako sam imala norme, rekla je Jevtićeva, a prenosi… »
Olivera Jevtić: Krivica Atletskog saveza, kao da sam pala sa Marsa!
Sportski žurnal 15.08.2016
Olivera Jevtić nije završila treći olimpijski maraton zaredom. Posle sjajnog rezultata u Atini 2004. godine i osvojenog šestog mesta, 39-godišnjakinja iz Užica je pre kraja završavala trke u Pekingu, Londonu i sada u Riju. Stala je Olivera Jevtić… »
Vesti dana »
Student Davud Delimeđac nakon protesta: Ostajemo na fakultetima i za Novu godinu i za Božić
Blic pre 9 satijoš 24 povezane
Sneg pada u Beogradu i Novom Sadu, upozorenje na jake snežne padavine u zapadnoj i jugozapadnoj Srbiji
RTS pre 42 minutajoš 38 povezanih
Vukadinović: Srbija blizu požara koji može da se pretvori u generalni štrajk
N1 Info pre 4 satijoš 20 povezanih
Petković: Protivpravna odluka CIK-a Kosova o zabrani učešća Srpskoj listi na izborima
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih