Povezane vesti
Bivši selektor Srbije preuzeo Fener
Mondo 15.08.2016
Klub iz Istanbula posle neuspeha u kvalifikacijama za Ligu šampiona i smene Vitora Pereire vodiće Dik Advokat. Foto: MN Press Dik Advokat, bivši selektor Srbije (tokom 2014. godine), novi je trener Fenerbahčea. Holanđanin je na klupi turskog kluba… »
Za neverovati: Dik Advokat ponovo radi
Hot sport 15.08.2016
Advokat je sa klubom iz Istanbula potpisao jednogodišnji ugovor i nasledio Vitora Pereiru, koji je dobio otkaz posle eliminacije od Monaka u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Advokat je prethodnih meseci radio kao savetnik selektora Holandije… »
Vesti dana »

Završena trosatna blokada Brankovog mosta u znak podrške prosvetnim radnicima
Euronews pre 2 satajoš 53 povezane

Poznati voditelj isprozivao Trampa: "Njegovom timu ne bi poverio ni da organizuje žurku iznenađenja"
Telegraf pre 3 satajoš 35 povezanih

Od licence, blokiranih računa, do osoblja koje je izostalo u noći nesreće: 11 žrtava stravičnog požara u Domu za stare, tragedija otkrila niz propusta
Nova pre 4 satijoš 23 povezane

Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 2 satajoš 33 povezane

"Stiglo mi je pismo od nepoznate žene, kaže da je Danka tamo viđena..." Otac optuženog za ubistvo šokira
Telegraf pre 2 satajoš 32 povezane